CodeGeass Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Salut,scuzati-mi postarea,dar intr-un fel sunt cam disperat.A avut cineva de aici atacuri de panica,anxietate? De ceva vreme am inceput sa devin agorafobic,in sensul in care nu prea ies singur si nu plec pe distante mari. Stie cineva daca acele pastile psihiatrice ajuta la ceva?Multe persoane spun ca le-au ajutat ,altele ca au devenit legume... Usor usor ma adancesc intr-o depresie cam severa. Inca odata imi cer scuze pentru acest topic.
Jako Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Tu in loc sa mergi la un doctor de specialitate, postezi pe un forum de securitate? Imi pare rau ca ai probleme, dar nu e loc potrivit... 1
CodeGeass Posted September 9, 2016 Author Report Posted September 9, 2016 Am postat sa vad daca a fost cineva in aceasta situatie,imi pare rau. Multi au zis sa nu ma duc ,sa astept sa ma obisnuiesc ,ca nu e bine sa ajung pe pastile..
theandruala Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Probabil sunt unele pastile care te-ar putea ajuta, dar nu cele pe care ti le da doctorul. 1
QuoVadis Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Dafuq... Mergi la un doctor. Closed, trashed. 1