Raoul Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Salutare, care dintre aceste 3 telefoane ziceti ca merita sa-l cumpar? Oneplus 3 - https://oneplus.net/ro/oneplus-3 Mi5 - http://www.mi.com/en/mi5/ Leeco Cool1 Dual - http://www.gsmarena.com/leeco_cool1_dual-8272.php Quote
rubentiti Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 Am avut ocazia sa teztez timp de cateva minute un OnePlus 3. La teste precum deschiderea browser-ului sau aplicatiei de email m-a surprins placut (se deschid instant). L-am comparat la culori cu un Galaxy S6 si mi s-au parut mai placute. Despre camera pot sa zic ca nu exceleaza, dar e ok. Este un telefon de top. Nu mi-a placut ca arata un pic cam mare cu husa bumper, dar fra husa arata excelent. Quote
albastrel Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 (edited) Nu te baga la chinezarii... esti gen FERRARI CU MOTOR DE DACIE... eu te avertizez nu iti lua chinezarii... este decizia ta... Updateul pentru "Redmi Xiomi Note 3" la 6.0 ANDROID este buguit si nu este compatibil cu XIOMI in plus au intrat in service 6 telefoane cu probleme soft, bine ca am fost baieti destepti si am tras softul din telefon acum 2 saptamani... succes si este decizia ta, piesele o sa le achizitionezi din Made China! Edited September 16, 2016 by albastrel 1 Quote
Raoul Posted September 19, 2016 Author Report Posted September 19, 2016 Salut Albastrel, nu are importanta ce sunt, chinezarii, Sud Coreene etc... Daca e tot sa vorbim de chinezarii si iPhone-urile sunt asamblate in China. Am avut Xiaomi Redmi Note 3 Pro (vreo 2 luni), qualcomm, a mers foarte bine, luat din China, doar ca l-am vandut, acuma am Lenovo A806 (de vreo 2 ani), care e cumparat din China si merge si astazi foarte bine... Oricum, am comandat deja OnePlus 3 de pe site-ul oficial. Astept sa vina in Octombrie! Quote
fallen_angel Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Chinezării. P.S. Am OnePlus One, sigur nu mai iau altă dată chinezării, dar uneori așa trebuie, să te convingi singur 1 Quote
M2G Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 38 minutes ago, fallen_angel said: Chinezării. P.S. Am OnePlus One, sigur nu mai iau altă dată chinezării, dar uneori așa trebuie, să te convingi singur Ce nu-ti place la one plus? Am luat un one plus x pentru cineva, merge excelent. Quote
fallen_angel Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 @M2G tot e jerpelit, i-a apărut o dungă galbenă pe ecran, într-o vreme am avut probleme cu ghosts touch și nu mai e nici cyanogen ce a fost, OS-ul fiind principalul motiv pt care l-am luat. În rest, merge bine. Quote
M2G Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 1 hour ago, fallen_angel said: @M2G tot e jerpelit, i-a apărut o dungă galbenă pe ecran, într-o vreme am avut probleme cu ghosts touch și nu mai e nici cyanogen ce a fost, OS-ul fiind principalul motiv pt care l-am luat. În rest, merge bine. Probabil e diferit la one plus one. One plus x are Oxygen OS care nu pare sa aiba prea mult bloatware. Quote
fallen_angel Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Da, au renunțat la colaborarea cu Cyanogen. Oxygen OS e făcut de chinezi. Cel puțin când l-am testat eu nu numai că nu avea bloatware, dar nu avea nici unele features esențiale. Oricum la nivel de soft poți face ce vrei cu el că nu pierzi garanția. Quote
asswipe Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 (edited) One plus 2 instalat CM13 ,scos aplicatii google si cyanogen prin opengapps aroma ramanand doar +Greenify_v2.9_Donated,forcedoze,Snap Camera HDR,Hush SMS,uc browser,fb&shit etc : performanta si baterie excelent(oricum reteta asta am experimentat-o si pe tel samsung si nexus,chiar nu e nevoie de OS din fabrica cu bloatware) Edited September 19, 2016 by asswipe Quote
c.emi Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 (edited) am eu oneplus3 , daca te intereseaza ceva...iti pot oferi eu mai multe informatii! In pricipiu este un telefon bun...se misca destul de bine in comparatie cu altele aparute recent! Caci la capitolul camera...nu este cine stie ce in comparatie cu samsung, iphone, lg! Edited November 3, 2016 by c.emi Quote
Mizerabil Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 (edited) Sa clarificam cateva aspecte: 1. Cei care mananca cacat despre Xiaomi si Oneplus pot sa imi suga pula 2. Daca va tot plangeti ca vin cu ROM pre-backdoored, il puteti schimba cu Cyanogenmod si tot felul de balarii d-astea, solutii exista 3. Astia care zic ca Xiaomi e Ferrari cu motor de Dacie pot sa imi suga pula pana le intra sloboz in nas. Telefoanele au preturi mult mai bune pentru ca nu platesti brandul Samsung si altele 4. Oneplus 3 e best-buy la momentul actual iar in banii astia nu exista nimic mai bun Astia care mancati cacat despre Xiaomi, sa va vad fututilor cum faceti voi scorul asta in AnTuTu cu futaiul vostru de Samsung. Eu am dat pe Xiaomiul meu ~800 de lei. (Cyanogenmod 14 + Custom Kernel) Telefon: Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon version Edited November 14, 2016 by Mizerabil Quote