Betit Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Salut, Caut persoana care sa ma invete, si sa ma ajute cum sa fac mai multi bani din afiliere cu un site IT, am nevoie de rezultate, site-ul are in jur de 1500 - 2000 vizitaotri zilnic. Platesc pentru serviciu, vreau sa optimizez afilierea pe site pentru a avea un castig bun. De asemenea daca va pricepeti la optimizarea anunturilor adsense, astept PM, deocamdata castig maxim 2 euro la 1500 - 2000 vizitatori zilnic, ceea ce mi se pare cam putin. Quote
gafi Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 On 11/1/2016 at 8:32 AM, n3curatu said: ai incercat cu heatmap ? hotjar.com - foarte util, pe mine m-a ajutat foarte mult Quote
bucho Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 Nișa IT e foarte aglomerată, ba cu oameni care fac afiliere la modul profi (pagini de FB cu like-uri reale, site-uri de recomandări mega-optimizate), ba cu vedete, site-uri mari și bloggeri. Dacă nu ești în una din aceste categorii, trebuie să te mulțumești cu firmituri. 1 Quote