dandrei279 Posted December 2, 2016 Report Posted December 2, 2016 Hello RST! Am făcut upgrade la laptop: am adăugat un SSD în locul unui HDD, iar HDD-ul l-am montat în locul unității optice. În timpul instalării sistemului de operare (Windows 10) se oprește la copierea fișierelor la 0%. Quote
aelius Posted December 2, 2016 Report Posted December 2, 2016 Verifica in bios sa fie SATA mode ->AHCI Quote
dandrei279 Posted December 2, 2016 Author Report Posted December 2, 2016 2 minutes ago, aelius said: Verifica in bios sa fie SATA mode ->AHCI AHCI e pe auto Quote
radiomyx Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 cand ai anlocuit hardul vechi cu cel nou trebuie sa resetezi placa de baza stii cum se face asta? 2 Quote
theeternalwanderer Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 12 hours ago, radiomyx said: cand ai anlocuit hardul vechi cu cel nou trebuie sa resetezi placa de baza stii cum se face asta? Bai! De unde veniti cu prostiile astea? @dandrei279 Presupun ca ai verificat hardul inainte sa incerci sa instalezi Windows pe el? Daca totul e in regula cu hardul nou atunci poate sa fie o problema cu kitul de Windows. Ai spus ca i inlocuit unitatea optica cu hardul vechi, deci presupun ca incerci sa instalezi OSul de pe un stick USB. Incearca sa rescrii stickul si daca tot nu merge as pune unitatea optica inapoi si as incerca sa instalez de pe un DVD. 1 Quote