aLdy Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 Salut, am un samsung galaxy s6 si de cateva zile nu se mai aprinde display-ul am mai patit problema asta in trecut dar asa revenit atunci ii sarea imagine si se vedea verde dar acum nu se mai vede nici macar verde sau nu ii mai sare nici imagine care ar fii problema eu ma gandesc ca ar fii displayul dar am vazut pe anumite forumuri ca ar fii o problema de softwar ca ar fii din fabrica aceasta problema P.S. nu detin o grantie la el! Quote
albastrel Posted December 28, 2016 Report Posted December 28, 2016 (edited) incerci alt display si il tii in probe... 2 3 zile, daca nu este din display... posibil sa fie din placa... din soft nu are cum... Edited December 28, 2016 by albastrel Quote
anduu69 Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Eu am patit asa ceva si a fost bateria, dar poate fi si firmware-ul Quote
Wav3 Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Si eu mai patesc la A5 meu sa se vada verde ecranul cand deschid clapita. Isi revine daca blochez ecranul si il deblochez la loc. Deci elimini display-ul din ecuatie ca al meu nu are nimic. Quote