Bast0n Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Cyne plm ma tot baneaza fwtwy mortyy lwy ?Nw @m voye sa st@w pe forwm ce plm .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nalltaroh Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Cyne plm ma tot baneaza fwtwy mortyy lwy ?Nw @m voye sa st@w pe forwm ce plm ..Nu. Datii ban dracu' pe clasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Cyne plm ma tot baneaza fwtwy mortyy lwy ?Nw @m voye sa st@w pe forwm ce plm ..mata din sicriuce nu pleci mm de copil avortatp.s. imi cer scuze de limbaj dar pt limbaj de mirc & messenger am o slabiciune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 banned ... are ip dinamic ... aveti verde sa il injurati sa faceti ce vreti daca mai apare pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nalltaroh Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 banned ... are ip dinamic ... aveti verde sa il injurati sa faceti ce vreti daca mai apare pe forum.Hai te rog da-i pe clasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 nu pot gogule ca is o groaza care au pe clasa aia ... rds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastton Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 baaaaaaaaaaaa ce plm avetyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Baston , nu mai posta ... Iar restu nu va mai dati zmei si nu mai injurati si totul iese bine . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastton Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Mish]Baston , nu mai posta ... Iar restu nu va mai dati zmei si nu mai injurati si totul iese bine . kenpachi, toate ipurile lui sunt pe o clasa ?ba fatatwle dyn cayne mort esty hacker ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 E un copil , nu va mai puneti la mintea lui . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiri439 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 sigur e emo dupa scris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiLiaN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Cyne plm ma tot baneaza fwtwy mortyy lwy ?Nw @m voye sa st@w pe forwm ce plm ..ba baiatule tu nu vezi ca esti un analfabet prost de la tara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastton Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Cyne plm ma tot baneaza fwtwy mortyy lwy ?Nw @m voye sa st@w pe forwm ce plm ..ba baiatule tu nu vezi ca esti un analfabet prost de la tara?st@w la orash ba boule ! taran esty tw shy cu mat@. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicu1991 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 domnule admin pune la Inregistrare numai pe baza de invitatie si bastoane nu stii ca pe forumul asta nu se accepta cocalarismul? daca vrei sa invetii ceva pune mana pe google xD el iti arata nu iti da replay-uri :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 bagamiash pulan mortii vostri de copii chiuretatzi voi credeti ca ocupatia mea zilnica e sa va dau voua ban pentru ca sunteti inculti si inapti vede'ti'va in mortii si ranitii vostri de sclavi de viata voastra in mortii vostri de copii ratati intrati pe forumuri si deformati limba romana ca sa pareti cool bagamiash pula in familiile care v'au creeat de jigodii si lichele. vai mortii vostri ... cea mai mare dorinta a mea e sa fiu acolo cand va izbeshte viata in fata sa vedeti ce inseamna sa traiesti singur si pe propriile fortze sa vedeti cat de greu ... atunci nu o sa va mai arda sa scrieti cu y in loc de i in rasa voastra de lepre ... stati in mortii vostri in scoala si faceti ceva sa evoluati in rasa voastra de scursuri viermi ... nu stiti decat sa injurati ... vai mortii vostri o sa ajungeti cersetori la coltu strazii si o sa ma injurati cand nu va dau 10.000 sa imi spalati parbrizul ... imi vine sa imi pun capat cand vad ca sunt inconjurat de atata prostie si marshavie dar mai bine va pun voua capat in rasa voastra de imitatii de oameni.92.80.* banned ... daca mai intra 92.* banned .... daca se scoate banul imi dau demisia si va si distrug forumul.EDIT : sunt foarte suparat ... nu stiu daca are vreo logica ce am scris ... nu ma corectati d.p.d.v. gramatical ... nu sunt in conditia psihica necesara sa am grija de asta .... in acest moment daca m'as intalni cu genul asta de persoana as comite crima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 bagamiash pulan mortii vostri de copii chiuretatzi voi credeti ca ocupatia mea zilnica e sa va dau voua ban pentru ca sunteti inculti si inapti vede'ti'va in mortii si ranitii vostri de sclavi de viata voastra in mortii vostri de copii ratati intrati pe forumuri si deformati limba romana ca sa pareti cool bagamiash pula in familiile care v'au creeat de jigodii si lichele. vai mortii vostri ... cea mai mare dorinta a mea e sa fiu acolo cand va izbeshte viata in fata sa vedeti ce inseamna sa traiesti singur si pe propriile fortze sa vedeti cat de greu ... atunci nu o sa va mai arda sa scrieti cu y in loc de i in rasa voastra de lepre ... stati in mortii vostri in scoala si faceti ceva sa evoluati in rasa voastra de scursuri viermi ... nu stiti decat sa injurati ... vai mortii vostri o sa ajungeti cersetori la coltu strazii si o sa ma injurati cand nu va dau 10.000 sa imi spalati parbrizul ... imi vine sa imi pun capat cand vad ca sunt inconjurat de atata prostie si marshavie dar mai bine va pun voua capat in rasa voastra de imitatii de oameni.92.80.* banned ... daca mai intra 92.* banned .... daca se scoate banul imi dau demisia si va si distrug forumul.EDIT : sunt foarte suparat ... nu stiu daca are vreo logica ce am scris ... nu ma corectati d.p.d.v. gramatical ... nu sunt in conditia psihica necesara sa am grija de asta .... in acest moment daca m'as intalni cu genul asta de persoana as comite crima .Iti bati capul cu toti ratatii ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 nu e vorba de asta ... nu imi bat capul ... am probleme mai mari acum ... asta doar a picat prost ... in mod normal radeam si ignoram subiectul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Asta e mai rau decat Untamed , Bako ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Flamo te mananca? Poate o trimit pe Lola dupa tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...