Jump to content
Byte-ul

Muie Romania

Recommended Posts

Posted (edited)

0 barat.

Cel mai trist lucru e ca romanii i-au pus acolo. Fiecare doarme cum isi asterne, iar romanii asta si-au dorit.

Pacat, mare pacat de tara asta. 

In acest moment, chiar imi este rusine ca sunt roman.

Edited by tjt
Posted

E exact ce meritam, suntem natia aia care povesteste cu mandrie cum ne-a prins politia la volan fara permis si cum am dat spaga ca sa scapam, si toti radem si zicem "ba ce tare esti!", sau care e suparata pe primarie ca i-a darmat magazinul pentru ca nu avea autorizatie de constructie, sau care se plange ca nu are locuri de parcare dar care parcheaza pe 2 locuri. Inchidem ochii la orice ilegalitate si imoralitate, si ni se pare ceva normal sa nu luam nicio masura, mai bine nu ne bagam.

PS: Are cineva documentul original OUG sa ma uit si eu pe el? Stiu ca trebuie sa fie publicat pe site-ul Guvernului Romaniei, dar nu-l gasesc. Si va recomand sa va uitati si voi pe el ca sa nu fiti dezinformati de mass-media.

• Upvote 1
Posted
4 minutes ago, SticKyWoX said:

E exact ce meritam, suntem natia aia care povesteste cu mandrie cum ne-a prins politia la volan fara permis si cum am dat spaga ca sa scapam, si toti radem si zicem "ba ce tare esti!", sau care e suparata pe primarie ca i-a darmat magazinul pentru ca nu avea autorizatie de constructie, sau care se plange ca nu are locuri de parcare dar care parcheaza pe 2 locuri. Inchidem ochii la orice ilegalitate si imoralitate, si ni se pare ceva normal sa nu luam nicio masura, mai bine nu ne bagam.

PS: Are cineva documentul original OUG sa ma uit si eu pe el? Stiu ca trebuie sa fie publicat pe site-ul Guvernului Romaniei, dar nu-l gasesc. Si va recomand sa va uitati si voi pe el ca sa nu fiti dezinformati de mass-media.

http://adevarul.ro/news/politica/adevarul-detine-noua-versiune-ordonantei-urgenta-privind-codul-penal-e-catastrofa-guvernul-asigura-nu-inculpat-abuz-1_5890f0d45ab6550cb8fbbbcf/index.html

• Upvote 1
Posted
8 minutes ago, immun3 said:

Daca pleci  din tara nu rezolvi nimic

Nu mai esti inconjurat de babuini melteni

tot roman esti

Dar te poti scapa de cetatenie si capata alta. Ce-i mai important, nu esti tratat ca unul (in functie de unde te duci si cum te comporti)

daca stai in padure nu te faci copac.

Eh, daca e sa o dam in proverbe hai sa spunem si ca marul putred il strica si pe ala bun si ca spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti s.a.m.d. Lozinci inepte :-j E vorba ca traiesti inconjurat de legi stupide, infrastructura proasta, tupeisti jegosi, cretinism mult, lenevie si parsivitate.

• Upvote 2