Aerosol Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Salut, nu am mai postat de mult dar am o mare problema... O pagina de instagram imi posteaza mie si prietenilor mei munca ( pe scurt pozeaza desenele noastre si le fce publice) am imcerat sa vorbesc cu tipul respectiv dar am primit pe 5 conuri block... Cam de cate persoane ( reale ) as avea nevoie pt a-i da report sa ii inchida contul...( mentionez ca tipul are 2k urmaritori... ) Daca are cineva idee sau ma poate ajuta raman dator, tipul efectiv isi bate joc de munca noastra! 1 Quote
QuoVadis Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Poti face un copyright claim: https://help.instagram.com/contact/539946876093520 Daca iti vor cere dovezi asigura-te ca le ai la indemana, sa arati ca tu/voi esti/sunteti autorul/autorii. 1 Quote
stresulicy Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 (edited) daca poti dovedi ca e munca ta (detii acte doveditoare) este suficient o singura reclamatie pentru drepturi de autor pentru ca tipul sa-si dea seama ca nu e ok ceea ce face. Edited February 10, 2017 by stresulicy Quote