cristina_L1 Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Buna din nou, Am cautat pe forum daca s-a discutat despre acest lucru si nu am gasit, asa ca, sper ca nu incurc cu intrebarea urmatoare. Am un Samsung S3 si mi-am mai instalat pe el cate o aplicatie (agenda, centralizator cheltuieli etc., etc.) vreau sa stiu daca exista vreo aplicatie prin care sa pot bloca reclamele care ma tot innebunesc la accesarea aplicatiilor? (Ceva similar cu aplicatia folosita pe calculator pentru blocarea reclamelor pe youtube). Quote
theandruala Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Poți încerca cu Lucky patcher 1 Quote
cristina_L1 Posted February 21, 2017 Author Report Posted February 21, 2017 3 minutes ago, theandruala said: Poți încerca cu Lucky patcher oki, am gasit cateva variante in mplay. o sa incerc. merci frumos! Quote
Sandu Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Sau poti modifica fisierul apk si sa scoti bucata de cod care afiseaza reclama. Vezi ca trebuie semnat inainte sa il faci inapoi apk. Quote
DoubleG Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 8 hours ago, Sandu said: Sau poti modifica fisierul apk si sa scoti bucata de cod care afiseaza reclama. Vezi ca trebuie semnat inainte sa il faci inapoi apk. si daca scriu urat, ce fac :(? 1 Quote
Sandu Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 14 minutes ago, DoubleG said: si daca scriu urat, ce fac :(? https://github.com/appium/sign Quote
virturs Posted March 10, 2017 Report Posted March 10, 2017 Poti folosi AdAway, scoate o parte din reclame, mai ales cele de pe browser. In caz de unele aplicatii inca au reclame folosesti si Lucky Patcher. Quote