SGOTP Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Crezi ca poti distruge viata cuiva folosind tehnici de inginerie sociala si date despre persoana respectiva aflate de pe internet sau din convorbiri telefonice? Quote
loki Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Personal nu imi place si nu pot sa profit sufleteste de cineva. Dar se poate.Cu cat e mai sus persoana cu atat pica mai tare. Ma refer mai departe de pustanii hi5.Daca ipotetic sunt prieten cu un politician (ca si asa vin alegeri) si in paralel colaborez cu un ziar de scandal? Care ar fi consecintele? Pe mine m-ar durea in cot, poate imi iau si bani, procesul il tine ziarul. Dar pe el?... sa ii accesez putin viata personala si sa ii interpretez fiecare vorba din email, cine, cu cine, ce face, unde? Doar un exemplu.Mai ales ca un patron cheama pe un amarat ca mine sa vad ce are calculatorul, de ce-i merge greu. Doar felul meu de a fi ma face sa nu scobesc mai departe. Quote
ThePhantom Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 daca iti pui mintea sa faca ceva reusesti in caz ca nu esti lenes si atunci intri intr-o alta categorie care doar spune si nu face.. dar sa revenim poti gasi orice metoda deci DA Quote
edededi Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 poti , dar depinde si cat de slaba e cealalta persoana Quote
a13x4nd7u Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Cred ca oricine poate la o persoana la care merge asta. Daca folosesti google si stii sa mai "ciugulesti" cate o informatie...Dar din asta nu trebuie facut un challenge. Quote
crs12decoder Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 DA si NU ! Ii faci rost de numarul de telefon si dai anut la gay(In urmatoarele zile isi schimba numarul) , faci rost de datele din buletin (nu prea ai ce sa faci cu el decat daca ai relatii si chestii de astea ) ! mare lucru nu ai ce sa faci decat sa stresezi la maxim persoana respectiva prea mult hackers (filmu') Quote