Jump to content
SGOTP

Social engineering

Recommended Posts

Posted

Crezi ca poti distruge viata cuiva folosind tehnici de inginerie sociala si date despre persoana respectiva aflate de pe internet sau din convorbiri telefonice?

Posted

Personal nu imi place si nu pot sa profit sufleteste de cineva. Dar se poate.

Cu cat e mai sus persoana cu atat pica mai tare. Ma refer mai departe de pustanii hi5.

Daca ipotetic sunt prieten cu un politician (ca si asa vin alegeri) si in paralel colaborez cu un ziar de scandal? Care ar fi consecintele? Pe mine m-ar durea in cot, poate imi iau si bani, procesul il tine ziarul. Dar pe el?... sa ii accesez putin viata personala si sa ii interpretez fiecare vorba din email, cine, cu cine, ce face, unde? Doar un exemplu.

Mai ales ca un patron cheama pe un amarat ca mine sa vad ce are calculatorul, de ce-i merge greu. Doar felul meu de a fi ma face sa nu scobesc mai departe.

Posted
DA si NU ! Ii faci rost de numarul de telefon si dai anut la gay(In urmatoarele zile isi schimba numarul) , faci rost de datele din buletin (nu prea ai ce sa faci cu el decat daca ai relatii si chestii de astea ) ! mare lucru nu ai ce sa faci decat sa stresezi la maxim persoana respectiva :P

prea mult hackers (filmu')