AlexTzutzu Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 Buna seara,ma numesc Alexandru,dar prietenii imi spun Alex asa ca decideti voi cum sa imi ziceti. Am 23 ani si sunt pasionat de multe activitati cateva dintre ele va voi spune cateva,pescuitul,condusul,fetele ,etc,am aflat de acest forum dupa un search pe "gogu" cautand diverse Dupa cum observ este un forum cu diversi oameni care au specializari diferite.Deoarece cochetez cu partea de web code ca un incepator,modific,adaug peste codul existent,dar imi place si partea de C++ sau Python,as dori cateva sfaturi sau o indrumare pentru a invata si a evolua in acest domeniu al programari si cine stie poate pe viitor imi schimb si locul de munca pentru unul in acest domeniu. Sunt un tip OK,sunt de treaba,dar sunt si un om dusmanos daca ma vorbesti pe la spate. Cunosc limba engleza,un pic de spaniola si vreau sa invat limba rusa mai bine ca engleza. Ma bucur sa fiu printre voi si poate sentimentul este reciproc.Numai bine. 3 Quote
tjt Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 https://www.amazon.com/Clean-Coder-Conduct-Professional-Programmers/dp/0137081073 Quote
KhiZaRix Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 2 hours ago, AlexTzutzu said: Buna seara,ma numesc Alexandru,dar prietenii imi spun Alex asa ca decideti voi cum sa imi ziceti. Am 23 ani si sunt pasionat de multe activitati cateva dintre ele va voi spune cateva,pescuitul,condusul,fetele ,etc,am aflat de acest forum dupa un search pe "gogu" cautand diverse Dupa cum observ este un forum cu diversi oameni care au specializari diferite.Deoarece cochetez cu partea de web code ca un incepator,modific,adaug peste codul existent,dar imi place si partea de C++ sau Python,as dori cateva sfaturi sau o indrumare pentru a invata si a evolua in acest domeniu al programari si cine stie poate pe viitor imi schimb si locul de munca pentru unul in acest domeniu. Sunt un tip OK,sunt de treaba,dar sunt si un om dusmanos daca ma vorbesti pe la spate. Cunosc limba engleza,un pic de spaniola si vreau sa invat limba rusa mai bine ca engleza. Ma bucur sa fiu printre voi si poate sentimentul este reciproc.Numai bine. Bine ai venit , like la prezentare. Quote
ComRX Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 (edited) Cu rusa eu te pot ajuta. Scrie in pm Edited April 12, 2017 by ComRX --- Quote
brdan18 Posted May 25, 2017 Report Posted May 25, 2017 19 minutes ago, Florin16 said: Salut Ba esti idiot ? ce pl mea faci ? invii toate topicurile sa dai si tu "salut" ? te' drq pe facebook 1 Quote