Jump to content
mannnu

Ajutor decodare vodafone smart prime 6 ?

Recommended Posts

Posted

vodafone smart prime 6 

android 5.0.2

Am fost la dealer de unde l-am luat si mi s-a spun ca e imposibil sa-l trimita sa il decodeze , pentru ca inca e in perioada de garantie , am precizat ca nu ma intereseaza garantia dar , m-am lovit de o mentalitate puternica :)) ; am fost si la un service GSM si nu au reusit , l-au mai tinut si o saptamana . Ma poate ajuta cineva ? 

Posted (edited)
11 hours ago, albastrel said:

Service GSM cu box SigmaKey!

Metoda asta chiar n-am gasit-o pe google , o sa incerc maine, multumesc . Si alte metode sunt bine venite! 

La sigmakey sunt licentele mai scumpe ca si telefonul :))

Edited by mannnu
Posted (edited)

Am scris mai jos ca se face cu Sigma BOX la un GSM sau Furios Box, nu cred ca mai merge ceva.. moka :) in ziua de azi.. e undeva la 30 max 50 lei.

Edited by albastrel
Posted
On 10.05.2017 at 11:14 AM, albastrel said:

Am scris mai jos ca se face cu Sigma BOX la un GSM sau Furios Box, nu cred ca mai merge ceva.. moka :) in ziua de azi.. e undeva la 30 max 50 lei.

Am precizat ca m-am certat cu dealer-ul  , deci clar era o solutie moca , pana la urma am rezolvat , mi l-au decodat cand am fost iar la dealer . Nu avea rost sa platesc pentru un serviciu cand puteam sa-l obtin gratis.