Jump to content
StefanIk

Va salut

Recommended Posts

Posted

Salut. Ma numesc Stefan si am 14 ani. Sunt clasa a 8-a si locuiesc in Cluj. 

Totul a inceput cand un prieten mi-a aratat un program simplu ce-i drept in C++. (Aflarea divizorilor primi ai unui numar) Cand am vazut ce scrie acolo am ramas "masca" (sa zicem :))

De atunci a inceput sa-mi placa programarea si am invatat si eu niste limbaje. La scoala il oboseam mereu pe profesor sa-mi arate ceva nou :D.

Am ales RST deoarece stiam de ceva vreme de el, dar nu intelegeam despre ce este vorba. (Recunosc, imi place sa fac "panarama" dar cu o limita ;d)

Sunt dechis la orice si dornic sa invat lucruri noi. Sper sa ne intelegem !!.

P.S: Ma scuzati ca am inceput asa direct tu "Totul a inceput ;)"

• Active Members
Posted (edited)

Salut Stefan, dupa cum ai inceput prezinti potential. Mai rar sa se apuce careva ca "ii place", de obicei lozinca e "am auzit ca se plateste bine". In C++ poti face pe dracu-n patru, e o alegere (foarte) buna. Orice problema are o rezolvare in programare, sa nu uiti asta cand o sa apara frustrarile. Te dai in spate, servesti un ceai (ti-as fi zis de bere / cafea dar esti prea tinerel momentan) si revii peste 15 minute asupra problemei. Succes!

Edited by vatman32
  • Upvote 1