RalucaDragnea Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Hey! Cum pot face si eu rost de o adeverinta de 8 clase??Este pentru un prieten care are nevoie de ea pentru un curs de calificare! Multumesc frumos! Quote
spider Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Nici trolingu' nu mai e ce a fost odata.. plm de randomi, e invazie de mameluci in ultima vreme, mai bine ati inchide inregistrarile o perioada sau ati pune invite ceva.. 4 Quote
RalucaDragnea Posted May 13, 2017 Author Report Posted May 13, 2017 vrei oare sa explici ce a fost asta? Nu am inteles nimic din ce ai scris... Nu am vocabularul codat! Quote
yoyois Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 1 hour ago, RalucaDragnea said: Hey! Cum pot face si eu rost de o adeverinta de 8 clase??Este pentru un prieten care are nevoie de ea pentru un curs de calificare! Multumesc frumos! Incearca pe tpu https://www.tpu.ro . Asta e Romanian Security Team nu Romanian SocialHelp Team. OFF: Nu ar fi o idee rea sa fie un test de inteligenta la inregistrare. 5 Quote