AndreiG Posted May 22, 2017 Report Posted May 22, 2017 (edited) Buna ziua,sunt dintre dumneavoastra care sunt in programul de afiliere cu amazon USA si a-ti legalizat activitatea? As dori sa stiu ce taxe platiti si care a fost procedura.Multumesc Edited May 22, 2017 by AndreiG Quote
spider Posted May 22, 2017 Report Posted May 22, 2017 3 hours ago, AndreiG said: Buna ziua,sunt dintre dumneavoastra care sunt in programul de afiliere cu amazon USA si a-ti legalizat activitatea? As dori sa stiu ce taxe platiti si care a fost procedura.Multumesc Ce agramat.. initial am crezut ca e vreun indian cu google translate :))) .. cu exprimarea asta vrei sa faci ca$caval pe amazon? good luck with that 1 1 Quote
AndreiG Posted May 24, 2017 Author Report Posted May 24, 2017 Multumesc pentru ajutor spider,in afara de grammar nazi mai esti bun la ceva? 1 Quote
Guest Posted May 24, 2017 Report Posted May 24, 2017 3 hours ago, AndreiG said: Multumesc pentru ajutor spider,in afara de grammar nazi mai esti bun la ceva? In pula mea, tu nu esti in stare sa scrii corect romaneste, dar vrei sa te afiliezi cu Amazon... Slabe sanse. Quote
AndreiG Posted May 24, 2017 Author Report Posted May 24, 2017 Si eu care credeam ca sunt oameni seriosi pe forum-ul asta,multumesc pentru ajutor...sa ai o zi buna! Quote
Guest Posted May 24, 2017 Report Posted May 24, 2017 3 minutes ago, AndreiG said: Si eu care credeam ca sunt oameni seriosi pe forum-ul asta,multumesc pentru ajutor...sa ai o zi buna! Poti sa te duci in pula mea. Cu placere. Quote
benji20 Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Daca esti angajat, declari venitul din amazon si platesti 16%, daca nu esti angajat, platesti aceleasi taxe ca orice angajat(sanatate/pensie/etc). Quote
D3mEnT Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Nu plati nimic, da-i in plm. Ca doar nu faci sute de milioane pe luna!? 1 Quote