Jump to content
Nytro

Intel Coffee Lake

Recommended Posts

Un procesor Intel Coffee Lake cu 6 nuclee a fost zărit

by unacomn on 24/07/2017

Zvonurile despre procesoarele Intel din seria Coffee Lake continuă, de această dată și cu imagini. Sau mai bine zis, cu o imagine.

Și-a făcut apariția pe internet o poză a unui procesor Coffee Lake, făcută în CPU-Z. Autenticitatea acestei imagini nu poate fi verificată în acest moment, așa că nu am cum să vă ofer vreo garanție că ar fi autentică. Se potrivește însă cu zvonurile de până acum.

 

Această imagine ar fi de la un procesor i7 din seria Coffee Lake, luând în considerare faptul că are Hyperthreading. Denumirea procesorului nu este dată, fiind o mostră de testare. Ca standard, această variantă funcționează la 3.5GHz, cu o frecvență curentă de 3.9GHz, alături de un TDP de 80W.

 

Chiar dacă imaginea este autentică, aceste caracteristici cu siguranță nu sunt finale, dar măcar ne dau o idee generală despre forma procesorului și cât de aproape este de lansare. Pentru ca un astfel de leak să aibă loc, în general procesoarele sunt la doar câteva luni de lansare. Faptul că au început deja să fie listate laptop-uri ce se folosesc de arhitectura Coffee Lake este încă un semn că Intel ar putea pregăti o lansare pentru toamna acestui an.

 

Seria Coffee Lake iese în evidență prin ridicarea numărului de nuclee disponibile pe platforma dedicată publicului general la șase. Ar fi pentru prima dată când Intel face o astfel de schimbare în ultimul deceniu.

[Videocardz]

 

Sursa: https://zonait.tv/un-procesor-intel-coffee-lake-cu-6-nuclee-a-fost-zarit/

 

I se mai zice si "Procesoru' lu' @aelius"

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...