Jump to content
georgegabriel96

Am si eu o problema, va rog sa ma ajutati daca puteti!

Recommended Posts

Posted

Buna ziua tuturor! Nu stiu daca am postat unde trebuie dar na.. treaba e asa , ma joc un joc care m-a disperat frate.. nu stiu cum sa fac sa am bani pe el :)) acest joc are o pagina de facebook care pune zi de zi diferite premii! Ca sa iei acel premiu trebuie sa dai click pe un link si te baga direct in joc . intrebarea mea este: exista vreo posibilitate sa imbin sau nu stiu sa le pun pe toate la o lalta si sa dau un singur click si sa imi i-a toate premiile odata? repet linkul e acelasi in fiecare zi decat ca difera ultima parte pune ei un nume acolo!

Posted

Salut, incearca sa intelegi mai intai asta: https://ro.wikipedia.org/wiki/Hypertext_Transfer_Protocol

Apoi incearca sa intelegi logica jocului. Ce e diferit, ce contine acel link, ce s-ar putea modifica. 

Daca vrei sa automatizezi click-ul pe link-uri, asta se poate, dar trebuie putina programare. 

PS: Trebuie sa iei in considerare posibilitatea ca orice ai face poate sa nu functioneze sa trisezi.

• Like 1
  • Upvote 1