Jump to content
Ro.Robert

Gmail Two-step verification

Recommended Posts

Posted

Salut ! 

Pentru inceput vreau sa stiti ca e pentru prima data cand intru pe un forum de genu si vreau sa ma scuzati daca zic vreun lucru penibil . 

De curand am avut niste probleme in familie si nu mai am acces la telefonul in care aveam conectate mai multe conturi de google cu verificarea in doi pasi activa ( simul cu nr de telefon folosit a verificare este in telefon si nu am acces la el in nici-un fel). Am facut 3 cereri la google in ultima luna si nu am primit nici-un raspuns . Vreau sa intreb urmatoarele: 

- este vreo posibilitate simpla de a-mi recupera accesul la conturi fara a intra pe telefon sau a folosi nr. de tel. ?

-daca nu este nicio posibilitate simpla de a-mi recupera conturile , este posibil ca cineva sa le poate sparge cumva si sa-mi redea accesul la ele? 

Posted (edited)
2 hours ago, theandruala said:

In general raspund in maxim o luna.

Lasa aici nr de tel si ti-l sparge cineva.

Aparent mi-au raspuns la jumatate de ora dupa ce am scris nr de tel . Email-ul nu ma ajuta ca unde mi-au zis sa apas nu este setat nici-un link si este scris cu alb. In consecinta o sa le las un alt email si o sa astept din nou raspunsul lor . Dar tot am speranta ca se va gasi cineva sa ma ajute mai repede .

Edited by Ro.Robert
Posted
11 hours ago, Al_sasha said:

Nu ai cum sa obtii accesul fara telefon sau mail, mai ales cand este vorba de gmail. 

daca te referi la email-ul de backup prin "mail" am acces si nu imi este foarte folositor. Il pot folosi mai mult doar pentru a face cereri. O sa mai fac o cerere diminica ca de luni sa o poata procesa.