Jump to content
M4T3!

Ofer 100 de euro pt ca site-ul meu sa fie trecut in Hall of Fame

Recommended Posts

Posted

Ofer pana la 100 de euro, daca cineva trece site-ul meu in Hall of Fame-ul diverselor site-uri. Ma intereseaza sa obtin un link pt SEO, din diverse site-uri, poate nu sunteti interesati sa treceti propriul site, sau poate nu aveti. Site-ul meu e ok, fara spam/warez/p0rn, din nisa sanatate/health.  

Aceasta suma este negociabila in functie de site, daca linkul este dofollow sau nofollow, etc.

Posted
4 hours ago, M4T3! said:

Ofer pana la 100 de euro, daca cineva trece site-ul meu in Hall of Fame-ul diverselor site-uri. Ma intereseaza sa obtin un link pt SEO, din diverse site-uri, poate nu sunteti interesati sa treceti propriul site, sau poate nu aveti. Site-ul meu e ok, fara spam/warez/p0rn, din nisa sanatate/health.  

Aceasta suma este negociabila in functie de site, daca linkul este dofollow sau nofollow, etc.

Ori 100 ori pana la 100. Pana la 100 e ca vitezele garantate la net, poate sa fie si 1 EUR.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Technetium said:

Ori 100 ori pana la 100. Pana la 100 e ca vitezele garantate la net, poate sa fie si 1 EUR.

Ai vreun site pe care sa mi l propui sau doar te bagi in seama? Am spus clar ca suma este negociabila in functie de site, suma poate sa creasca sau sa scada. Ca o medie, am ales 100, iar ca sa nu fie un titlu prea lung am zis ca ofer 100. Totul ok?

• Upvote 1
Posted

@M4T3! Nu am vandut niciodata linkuri pe blog, nici nu vand si am grija de trimiterile pe care le fac. Am doar doua site-uri in blogroll: un blogger si RST.

Oferta mea: un an de zile, dofollow, index, blogroll, gratis. In semn de multumire ca l-ai ajutat pe tatal meu. Nu v-am uitat, va am in lista. Daca pot sa ajut, ajut.

Daca esti de acord, da-mi un mesaj privat cu site-ul. Sunt sigur ca este in regula, insa vreau sa arunc o privire pe el, sa ma asigur eu.

• Like 2
  • Upvote 12
Posted

@Gushterul Offtopic: Da. A avut o perioada pe la inceputul anului, cand nu prea s-a simtit bine, dar acum este in regula.

Actualizez pe blog ce mai face, insa nu asa des ca inainte, pentru ca acum face tomografiile o data la 6 luni, nu la 3 luni ca inainte.

De pe la inceputul lui 2016 am eu grija de el cu cheltuielile, asa cum este si normal, sa nu-i lipseasca vitamina C si alte lucruri care-i pot prelungi viata.

Stateam si ma gandeam la o chestie: sunt persoane care s-au operat odata cu el, o singura data, nu de doua ori ca el si care intre timp nu mai sunt printre noi. Au urmat si ele acelasi tratament ca tata, insa, din pacate, nu a fost sa fie. Asta inseamna ca poate toate lucrurile alea pe care le-am discutat impreuna si le-am cumparat cu voi, baieti destepti, l-au ajutat sa fie in viata si acum.

O sa va respect toata viata pentru ce ati facut pentru el si va mai multumesc inca o data acum.

• Like 3
  • Upvote 5