Jump to content
moubik

lokipaki a devenit VIP

Recommended Posts

Posted

am avut mai multe discutii cu el private si mi-au placut ideile lui.

este destul de activ si se descurca, plus este tot timpul in cautare de tehnici noi si are idei destul de bune :)

e VIP de azi

Guest Nemessis
Posted
ar trebui acum sa faci o donatia la serverul RST cu un hard de ala dea tau de 200mb

Zise kw3rln

Posted

congratz! paharul asta il beau pentru tine. :)

Apropo am si eu vreo 3 harduri de donat unul de 80 unul de 20 si unul de 10 GB toate busite.

maxtor-hdd.jpg

Ma gandeam sa imi fac din ele ascutitoare de cutite: :twisted:

94m9biji.jpg

Posted

al 3-lea e cel mai bun da se indoaie pinii de fiecare data

primul e Western Digital (WD) :P

Al doilea cred ca Seagate si stiti ce kkturi de harduri scoteau Seagate inainte?

Posted

si sub copertine se afla...

dsci1233el2.th.jpg

"cred ca"-ul era din cauza ca nu eram acasa:D

Multsam de incurajari! :wink:

PS simm-urile le-am maritat... inca exista clienti la asa ceva... :shock:

Vazui mai tarziu, n-a prins familia laptop :( , nu am piese.

PS2 Acu am aflat uitandu-ma la poza ca si primu e bun: 800 wow... imi pun linuxu pe el, de cand astept o partitie goala... (doream sa-mi fac cont din nou la cyberspace.org din cauza asta, nu mai tin minte de ce am pierdut un cont, dar ca apropo e frumos acolo, sun, unix sau linux, ceva de genul, uhh)

PS3 acuma serios: pentru piese, probabil chiar de laptop, ma pot interesa (am obtinut multe relicve istorice dintr-o sursa de-a mea). Doar ca Vasluiul e departe de Buc.

Posted

am studiat un pic forumul si sincer sa fiu lokipaki mia atras atentia.adica mereu da raspunsuri la obiect si ma cam miram cum de nu era vip.in sfarsit felicitari si tine-o tot asa.