mdaa. Posted January 13, 2018 Report Posted January 13, 2018 (edited) Va salut! Sper ca am scris la secțiunea corecta. Am mare nevoie de ajutorul vostru. Am un card Hama microSD Hc de 32 de Gb pe care il folosesc la camera video auto. Cand pun cardul pe telefon, 95% din video-uri au 0kb si nu pot fi deschise, asta e clar. Doar câteva filmari raman cum trebuie. Inainte am mai avut tot un hama de 16Gb. Timp de un an si-a facut treaba fara probleme. Aceeasi camera si acelasi telefon. Ce pot face si cum? Unele filmari sunt salvate chiar la "EMERGENCY" si am nevoie de ele. Sper ca cineva sa ma ajute! Mulțumesc! Edited January 13, 2018 by mdaa. Quote
.Breacker Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Introdu-l in pc apoi vezi daca si acolo ti-l recunoaste ca fiind corrupt sau ceva de genul. Extrage fisierele prin wifi-direct sau Bluetooth daca are camera. Quote
QuoVadis Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 On 13/01/2018 at 8:03 PM, mdaa. said: Va salut! Sper ca am scris la secțiunea corecta. Am mare nevoie de ajutorul vostru. Am un card Hama microSD Hc de 32 de Gb pe care il folosesc la camera video auto. Cand pun cardul pe telefon, 95% din video-uri au 0kb si nu pot fi deschise, asta e clar. Doar câteva filmari raman cum trebuie. Inainte am mai avut tot un hama de 16Gb. Timp de un an si-a facut treaba fara probleme. Aceeasi camera si acelasi telefon. Ce pot face si cum? Unele filmari sunt salvate chiar la "EMERGENCY" si am nevoie de ele. Sper ca cineva sa ma ajute! Mulțumesc! Introdu cardul intr-un usb reader. Si apoi daca e nevoie - https://www.easeus.com/data-recovery/card-recovery-software/sd-card-recovery-freeware.htm Quote
Sithalkes Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Cauta un alt card, mai rapid, de preferinta de clasa 10. Astea se intampla cand camera video incearca sa scrie flux video rapid pe un card lent, cu viteza mica. 1 Quote
costinsilviu27 Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 Clasa 10 e naspa ca nu are spatiu capacitatea reala la spatiul liber cumpara clasa 4 de 32 si baga mare. 1 Quote