akkelaro Posted January 18, 2018 Report Posted January 18, 2018 Salut, un root de scan de unde sa iau si eu?
QuoVadis Posted January 18, 2018 Report Posted January 18, 2018 1 hour ago, akkelaro said: Salut, un root de scan de unde sa iau si eu? http://x.co/RootScan 1
adicode Posted January 18, 2018 Report Posted January 18, 2018 Salut, este interzisă comercializarea lor aici. Îți dau un sfat, evita acest subiect și editează topicul . Mai bine învață Linux fa ceva creativ o sa fii mult mai apreciat in unele grupuri decât dacă te lauzi cu un root intr-un grup de copii teribiliști care poate nu o sa se schimbe la timp și o sa o pățească. Nu merge pe un pattern greșit, părerea mea, fa ce vrei, este viața ta dar ai șansa sa îndrepti o greșeală pe care o poți face neștiind ce server accesezi.
Technetium Posted January 18, 2018 Report Posted January 18, 2018 2 hours ago, akkelaro said: Salut, un root de scan de unde sa iau si eu? Acu' ai iesit? Sau? Uitasem de root de scan. Plm, eu am doar root de flood. Poate ne da adi de adi unu bun, d-ala eth0, uid0, astea de se termina in 0 sunt cele mai bune am auzit.