Ro.Robert Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 (edited) Salut . Urmeaza sa primesc un iphone 5s de la un prieten(o sapt. max) care m-a rugat sa il ajut sa îi deblochez telefonul pentru ca il are blocat in icloud . In prima instanta am zis ca e usor , ca ma joc cu softurile de la android fara probleme, dar cand m-am interesat si am descoperit ca ar fi aproape imposibil poate chiar imposibil. Astept parerile voastre . Edited January 23, 2018 by Ro.Robert Quote
adicode Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 Metode magice nu prea mai sunt sau daca sunt nu sunt cunoscute de oricine, deci slabe sanse ca vei gasii. O metoda din trecuta era psihing insa nu-ti recomand ca este "ilegal". Daca nu este blacklisted ai sanse sa-l deblochezi direct de la ei platind o anumita suma. Quote
Ro.Robert Posted January 23, 2018 Author Report Posted January 23, 2018 20 minutes ago, adicode said: Metode magice nu prea mai sunt sau daca sunt nu sunt cunoscute de oricine, deci slabe sanse ca vei gasii. O metoda din trecuta era psihing insa nu-ti recomand ca este "ilegal". Daca nu este blacklisted ai sanse sa-l deblochezi direct de la ei platind o anumita suma. Nu stiu imei ca sa vad daca e blacklisted . Iar JB nush daca merge ... Quote
adicode Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 3 minutes ago, Ro.Robert said: Nu stiu imei ca sa vad daca e blacklisted . Iar JB nush daca merge ... Depinde de versiunea iOS, daca ai 11 sau 10 0% sanse. Quote
Ro.Robert Posted January 23, 2018 Author Report Posted January 23, 2018 6 minutes ago, adicode said: Depinde de versiunea iOS, daca ai 11 sau 10 0% sanse. Daca e mai mic ? Sau un site de genu :https://www.officialiphoneunlock.co.uk/mobile/pricing-table.php Quote