SlackerTM Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Salut! De cati bani am nevoie sa fac o aplicatie pentru mobil (ios, android), cine ar putea sa o faca, cat timp dureaza si ce ar trebui sa mai stiu?Aplicatie gen tinder. Quote
Technetium Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 (edited) Pai app design, app dev (adica UI/UX designer, Android/iOS devs, back-end devs, teste calitate). Depinde de nr. de oameni care lucreaza la proiect. Cel putin 4 luni. Intre 40 si 100 de coco pe ora. In cel mai bun caz scapi cu 5k eur, eu as cere mult, mult mai mult. Acum poate gasesti niste murichiciori de foame care sa-ti faca o aplicatie plina de bug-uri care mai crash-eaza din cand in cand pe 5k . Asta e proiect de cateva zeci de mii de coco. Imi place totusi ca la voi filmele ruleaza continuu, mai ceva ca la cinema. Tu in ce film joci? -secure auth; auth via Facebook/others -user profiles (editing, etc) -app settings -geolocation -matching algo -chat -push notifications -sms Ah si-ti trebuie suport in permanenta (dezvoltare, bug fixing), pe cineva bun cu bazele de date. Intrebarea a fost pusa in sila (adica nu suntem sclavii tai) si ar fi trebuit sa te iau la pla in loc sa-ti raspund, dar sunt in toane mai bune in seara asta. Edited February 17, 2018 by Technetium 1 Quote
Enervant Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Aplicatia o mai scoti cu mai putin de 5k, dar mentenanta si publicitatea costa milioane. 1 Quote
Byte-ul Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 upwork -> indieni 3$/ora -> ieftin -> calitate de cacat 1 1 Quote