Z.treh Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Fa-l public.I give you an dildo for it. Quote
loki Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 ce coincidenta: aseara chiar am visat ca exista unul. La 5 dimineata mi-a pierit somnul si m-am apucat sa-l caut. La 5 si 10 m-am culcat la loc fara sa dau de el. EDIT: eu am unu sa te "log out". Da mi-ai dat o ideeee, cred ca stiu pe unde bati... Quote
i0nu7z Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 ce scapa nefiltrat? :shock: unde?!adica are legatura cu veriunea aia chinezeasca de yahoo?presupun ca nu dai informatii vitale si mi se pare normal ... dar asa niste chestii vagi poti sa divulgi?! daca nu , oricum scuza-mi indrazneala de a intreba Quote
Guest Nemessis Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Nu e in nimic asiatic. E intr-un serviciu yahoo.com. Imi place ca executa totul la secunda si fara sa necesite nicio metoda de bypass. Inutil sa spun ca pentru un user obisnuit e destul de greu sa isi dea seama cum s-a inserat codul. Quote
i0nu7z Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Inutil sa spun ca pentru un user obisnuit e destul de greu sa isi dea seama cum s-a inserat codul.incearca-ma Quote
Guest Kenpachi Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 are xss permanent nu csrf ... e trantit. Quote
i0nu7z Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 pai si mai conteaza ca e csrf sau permanent?! .. impactul e oarecum asemanator . asta e important !bravo din partea lui ca l-a gasit ... acum mi-am dat seama de mai multe. eu credeam ca este vorba de un baypass care trecea nevazut de cel care isi citea mailu si ii se executa in background xss-ul.despre ce serviciu e vorba nu mai are rost sa intreb ca as da dovada de tupeu si chias mi-as merita pocneala de rigoare anyway misto .. Quote
Guest Nemessis Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Esti ratat Ken http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-site_request_forgeryNu este in mail.yahoo.com, este intr-un alt serviciu despre care nu are rost sa pomenesc din cauze bine stiute de catre toti. Quote