cALcuLatoare Posted June 6, 2018 Report Posted June 6, 2018 Recent am cumparat un stick USB 3.0 16GB de la addlink(firma) pentru a pune windows-ul pe el. Am inceput sa-mi fac stick-ul cu windows-ul (10 Pro de 64 biti), a inceput sa se incarce si am asteptat vreo 10-20 minute pana sa-mi dea o eroare (nu mai stiu ce eroare era). Am zis ca nu e mare lucru si am dat sa incerc sa-l descarc iar, dar software-ul de instalare al windows-ului nu-mi mai gasea stick-ul. L-am scos si l-am bagat inapoi si tot nu-l gasea. M-am dus in My Computer sa vad ce are si nu parea nimic suspect asa ca am incercat sa-l formatez. Cand sa dau Start la formatare mi-a aparut o eroare care spunea "The disk is write protected."Am cautat niste metode de rezolvare, dar niciuna n-a mers. Am incercat metoda cu Registry Edit, pe cea cu CMD: diskpart>list disk>select disk 1>etc si nu mai stiu ce sa fac. Alte metode nu mai gasesc. Va rog, ajutati-ma. Daca mai aveti nevoie de alte detalii spuneti-mi. Quote
madastar18 Posted June 6, 2018 Report Posted June 6, 2018 incearca o formatare pe un os linux sau pe alt pc, mai bine il duci inapoi si iti cumperi altul, 100% se prajeste, dai un check: https://www.raymond.cc/blog/how-to-check-and-test-usb-flash-drive/ sa vezi rezultatul Quote
adicode Posted June 8, 2018 Report Posted June 8, 2018 Am patit la fel cu un stick care-l aveam de 3 luni, am bagat windows-ul pe el dupa aia a mai trecut o luna am zis sa bag ultima versiune, prin tool-ul celor de la Microsoft primeam eroare asa ca am zis sa-l formatez eu intai poate ajuta.. In schimb, am primit aceeasi eroare ca tine, nu am gasit nimic pe google care sa-mi fie folositor la repararea lui, pana la urma am luat unul de la Kingston si nu am nici o treaba cu el, functioneaza bine si il am deja de 5 luni aproape. Quote
johnwright Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 (edited) The same USB stick I have connected to the iPad through a USB OTG connector but there is a problem is happening. The connection is being disabled when I connect the USB stick through the OTG connector. For that, Edited October 6, 2018 by johnwright missed some point Quote