daatdraqq Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Tutorial pentru cei care nu stiu cum sa faca asta .Eu am folosit "jpg" ,dar se poate schimba extensia si in "mp3" ,"txt" .....etc.http://www.fileshare.ro/1467768708.18 Quote
PetreTerror Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 nu merge linkuuita-te la data in care a fost scris postul VITO Quote
Cheater Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Bai m-ati innebunit de tot cu schimbarea extensiei, nu ai cum sa rulezi un exe cu alta extensie caci el nu va putea fi interpretat.Singura, veche si clasica solutie e sa folosesti .jpg.exe, ico de poza, iar windowsul in mod default va ascunde .exe deoarece o considera extensie cunoscuta, problema e ca se prinde victima cand ii trimiti fisierul, majoritatea, daca nu toate, programele de transfer arata toate extensiile si prea bate la ochi o extensie dubla.Recomandarea mea, luati un joc de la miniclip, sunt programe de conversie flash to exe bindati jocul cu fisierul malitios cu winrarul(sfx auto extract archive) si e cea mai plauzibila solutie, in cls 7 asa ma jucam....Bafta! Quote
daatdraqq Posted August 27, 2009 Author Report Posted August 27, 2009 nu merge linkuuite l-am pus din nou FileShare Download tutorial.rarhttp://fbx.ro/5z4an36nn4oqsvi1 Quote
Alexander33 Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 @offtopic ba ce faci foloseai manele sa mai virusezi pe cineva ? ca am vazut ca era downloaded in lista la Mozilla@ontopic super tutorial am "imprumutat" destule informatii de la destule persoane : Quote
daatdraqq Posted June 5, 2010 Author Report Posted June 5, 2010 @offtopic ba ce faci foloseai manele sa mai virusezi pe cineva ? ca am vazut ca era downloaded in lista la MozillaDoar cu Guta mondialu' ti-a furat parola calu ) Quote
Ad1tz29@yahoo.com Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 :(Ai parola pe arhiva aia zii si porola cel putin... Quote
daatdraqq Posted November 2, 2010 Author Report Posted November 2, 2010 Nu are nicio parola .Acum am verificat . Quote
michele25ro Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 salut....in video arata ca foloseste si un program DRAG 'N DROP ,care ia o poza si o pune ca imagine de icon....nu puteti pune un link de downloadat ??? Quote