kristalgod17 Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Salut , as vrea si eu sa stiu de unde as putea cumpara niste fake views sau like pentru youtube, 100% legit si fast delivery , multumesc anticipat Quote
theandruala Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 FAKE VIEWS 100% LEGIT Care va fi urmatorul post? "CUM SA FACI BANI FALSI REALI?" 1 4 1 Quote
kristalgod17 Posted December 7, 2018 Author Report Posted December 7, 2018 Bro , in sensul sa ii trimita site-ul respectiv , nu trebuie sa sari cu ironia pe degeaba pentru ca m-am exprimat cat se poate de corect , fake views dar un site legit care sa ii trimita , as fi apreciat mai mult daca mi-ai fi dat un raspuns :))) ty oricum Quote
ThaiFight Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 (edited) Ce sa faci https://www.ytmonster.net/ or http://www.growviews.com/ Edited December 7, 2018 by ThaiFight Quote
.zife Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Contactezi pe benny, nu te risca sa cumperi de pe net Quote
ThaiFight Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Contactează pe Benny Benassi ca asa vrea @.zife Quote
.zife Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 (edited) Benny lopa ursule, tu hranesti indienii (carditorii de pe fiver) si ajungi blacklist Edited December 7, 2018 by .zife Quote
Active Members SynTAX Posted December 7, 2018 Active Members Report Posted December 7, 2018 (edited) 3 hours ago, kristalgod17 said: Salut , as vrea si eu sa stiu de unde as putea cumpara niste fake views sau like pentru youtube, 100% legit si fast delivery , multumesc anticipat Vad ca baietii te-au cam luat la penis si sincer sa fiu cu tine o si meriti, pentru ca postezi fara sa te informezi in prealabil. Pe scurt, YouTube-ul are un script, la care a lucrat chiar un roman, care iti compara media de vieweri pe care o aveai inainte cu media pe care o ai acum. Daca inainte, aveai 20 de vizualizari per video si maine dimineata ai 10.000, acel script se activeaza. Nu conteaza ca sunt vizualizari facut de boti sau ca sunt persoane reale din China. Se activeaza. La fel sta si in cazul Like-urilor/Dislike-urilor. Doar pe Share nu lucreaza acel bot. Totul face parte din AAA - Against Aggressive Ads. Stiu, ironie, ca vine de la YouTube, dar na. Edited December 7, 2018 by SynTAX 4 Quote
Geamanu07 Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 On 12/7/2018 at 6:41 AM, SynTAX said: Vad ca baietii te-au cam luat la penis si sincer sa fiu cu tine o si meriti, pentru ca postezi fara sa te informezi in prealabil. Pe scurt, YouTube-ul are un script, la care a lucrat chiar un roman, care iti compara media de vieweri pe care o aveai inainte cu media pe care o ai acum. Daca inainte, aveai 20 de vizualizari per video si maine dimineata ai 10.000, acel script se activeaza. Nu conteaza ca sunt vizualizari facut de boti sau ca sunt persoane reale din China. Se activeaza. La fel sta si in cazul Like-urilor/Dislike-urilor. Doar pe Share nu lucreaza acel bot. Totul face parte din AAA - Against Aggressive Ads. Stiu, ironie, ca vine de la YouTube, dar na. as vrea sa ma contactezi pe discord, sunt interesat : GabiTzu'#6302 Quote