target_ Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 (edited) deleted Edited February 22, 2019 by target_ 1 1 Quote
gigiRoman Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Sa imi iau si eu o cartela de test. Quote
ARUBA Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Mai pe scurt "furaciuni" challenge. Aveti grija in ce va bagati! Quote
gigiRoman Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Am abonament general de la 12 ani. Nu umblu cu din astea. 2 Quote
ARUBA Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 44 minutes ago, gigiRoman said: Am abonament general de la 12 ani. Nu umblu cu din astea. Nu am acuzat pe nimeni. Un abonament costa 70 de ron pe luna, iar conditiile de calatorie sunt mult, mult mai bune decat in alte tari civilizate unde costurile sunt mult mai mari. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 30, 2019 Active Members Report Posted January 30, 2019 (edited) 27 minutes ago, ARUBA said: Nu am acuzat pe nimeni. Un abonament costa 70 de ron pe luna, iar conditiile de calatorie sunt mult, mult mai bune decat in alte tari civilizate unde costurile sunt mult mai mari. Sunt pt teste post hunting On:trimite-mi pm cu screenshot, please, pare cunoscut Edited January 30, 2019 by OKQL Quote
ARUBA Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 1 minute ago, OKQL said: Sunt pt teste post hunting Vad ca te-ai pus cu rau' pe mine. Quote
UnixDevel Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 pai nu a fost acum cativa ani talk la defcamp pe tema asta ? 1 Quote
gigiRoman Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 Cartela comunaMETROREX-RATB https://www.google.com/search?q=Cartela+comuna+METROREX-RATB&client=ms-android-google&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi8n5Te85fgAhVptIsKHad_AuAQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=412&bih=604&dpr=2.63#isa=y Quote
target_ Posted February 17, 2019 Author Report Posted February 17, 2019 (edited) deleted Edited February 22, 2019 by target_ Quote
xzsdyx Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 E posibil sa fie un dead-end. Nu stiu cat de inteligente sunt aparatele alea si softul din spate dar cred ca au facut o mica modificare prin care sa verifice bitul 3(asociat OTP-ului) de LOCK astfel incat daca e pus pe read-only aparatul sa iti dea o eroare. Vulnerabilitatea e cunoscuta inclusiv de ei iar implementarea unei verificari de genul nu cred ca ar pune prea mari probleme daca aparatele respective sunt reprogramabile sau comunica cu un server. In informatiile de pe cardul respectiv sunt si informatii despre ruta. Era un program pentru android prin care puteai citi informatiile respective dar nu stiu daca il mai poti gasi. In alta ordine de idei, ceea ce cauti si probabil ceea ce vrei sa realizezi constituie o infractiune indiferent daca ai intentii bune sau nu. 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 18, 2019 Active Members Report Posted February 18, 2019 (edited) Oricum nu pot fi citite cu noul update, stai relax.. nu te mai interesa, nu iti spune nimeni cum... Mai bine faci ce spune gigi, si du-te la munca Edited February 18, 2019 by OKQL 1 Quote
target_ Posted February 18, 2019 Author Report Posted February 18, 2019 (edited) On 2/17/2019 at 9:15 PM, xzsdyx said: E posibil sa fie un dead-end. Nu stiu cat de inteligente sunt aparatele alea si softul din spate dar cred ca au facut o mica modificare prin care sa verifice bitul 3(asociat OTP-ului) de LOCK astfel incat daca e pus pe read-only aparatul sa iti dea o eroare. Vulnerabilitatea e cunoscuta inclusiv de ei iar implementarea unei verificari de genul nu cred ca ar pune prea mari probleme daca aparatele respective sunt reprogramabile sau comunica cu un server. In informatiile de pe cardul respectiv sunt si informatii despre ruta. Era un program pentru android prin care puteai citi informatiile respective dar nu stiu daca il mai poti gasi. In alta ordine de idei, ceea ce cauti si probabil ceea ce vrei sa realizezi constituie o infractiune indiferent daca ai intentii bune sau nu. deleted Edited February 22, 2019 by target_ Quote
xzsdyx Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 3 hours ago, target_ said: Modificarea despre care vorbești nu este în sine o modificare. Mai degrabă ei calculează CRC-ul de la final ignorând valoarea OTP-ului de pe card pe care o considera mereu FFFFFFFF. Ca urmare folosirea lock bytes-ilor pt a bloca OTP-ul nu este o opțiune deoarece aparatul va da o eroare. Singura varianta posibil este setarea lock bytes-ilor la 7200 care blochează lock byte-ul pt paginile 4-10. In acest fel timestamp-ul se poate modifica după fiecare taxare. Rămâne de decodat acest timestamp care se afla pe paginile 07-08 și scrierea unei aplicații pt mobil. Ma gandeam la cardul albastru simplu pentru ratb unde ar fi relevant doar OTP-ul care desemneaza nr-ul calatoriilor ramase. Quote
target_ Posted February 19, 2019 Author Report Posted February 19, 2019 (edited) On 2/18/2019 at 11:37 PM, xzsdyx said: Ma gandeam la cardul albastru simplu pentru ratb unde ar fi relevant doar OTP-ul care desemneaza nr-ul calatoriilor ramase. deleted Edited February 22, 2019 by target_ Quote
target_ Posted February 19, 2019 Author Report Posted February 19, 2019 (edited) On 2/17/2019 at 9:15 PM, xzsdyx said: E posibil sa fie un dead-end. Nu stiu cat de inteligente sunt aparatele alea si softul din spate dar cred ca au facut o mica modificare prin care sa verifice bitul 3(asociat OTP-ului) de LOCK astfel incat daca e pus pe read-only aparatul sa iti dea o eroare. Vulnerabilitatea e cunoscuta inclusiv de ei iar implementarea unei verificari de genul nu cred ca ar pune prea mari probleme daca aparatele respective sunt reprogramabile sau comunica cu un server. In informatiile de pe cardul respectiv sunt si informatii despre ruta. Era un program pentru android prin care puteai citi informatiile respective dar nu stiu daca il mai poti gasi. In alta ordine de idei, ceea ce cauti si probabil ceea ce vrei sa realizezi constituie o infractiune indiferent daca ai intentii bune sau nu. deleted Edited February 20, 2019 by target_ Quote
target_ Posted February 20, 2019 Author Report Posted February 20, 2019 (edited) deleted Edited February 22, 2019 by target_ Quote