Ryuk Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 zeii internetului.Era sa mi se restarteze pc-u cand o auzit fraza asta .Si eu pentru colegii mei eram zeu ca stiam sa inregistrez un canal de irc , sau ca stiam sa imi fac diferite conturi pe diferite site-uri . E si normal daca ai auzit prima data de ei sa ti se pare buni , la fel cum la altii cand intra prima data pe Rst li se pare raiul pe pamant . N-am nimic cu MT nici nu-i cunosc , eu de afirmatiile gen zei internetului ma leg . kw3rln , Nemessis , Kenpachi, sysgh0st , SlicK , moubik . Asta inseamna RST . Restu de pe forum sunt useri care isi dau si ei cu parerea ,si au tot dreptu cat timp nu incalca regulamentul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 O rugaminte pentru cel care ne da ddos. Se poate sa o tii asa 1 ora in continuu ca sa facem si ultimele setari in firewall? Merci pentru intelegere. Esti un dulce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
best_bunnn Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ce s mai am vb cu omu (DarK_KnighT) ...si iii zic je asa la faza dac i dam ddos amandoi p rst pote pica ...si cik el k lasat de ddos p rst.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slax Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 eu zic sa le rupetzi mainile...sau macar sa ii lovitzi peste maini cu o lingura de lemn din aia mare de tot:)))sau macar o bataie deaia zdravana c altfel nu pea se rezolva nimica prin acest conflict pe internet:)...Parearea mea:X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 @best_bunnn: k io knu intzelege k io am virbeste el cu mne...ce ai scris acolo omule ?@slax: ii cãlcam cu maºina pe degete ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ce s mai am vb cu omu (DarK_KnighT) ...si iii zic je asa la faza dac i dam ddos amandoi p rst pote pica ...si cik el k lasat de ddos p rst..Poti sa-mi dai un link cu un dictionar pls !Io m-am obijnuit cu limbaju lu lake asta de pe hellsoft.Asta e h4xor in devenire ascultati aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isildur Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 zeii internetului.Era sa mi se restarteze pc-u cand o auzit fraza asta .Si eu pentru colegii mei eram zeu ca stiam sa inregistrez un canal de irc , sau ca stiam sa imi fac diferite conturi pe diferite site-uri . E si normal daca ai auzit prima data de ei sa ti se pare buni , la fel cum la altii cand intra prima data pe Rst li se pare raiul pe pamant . N-am nimic cu MT nici nu-i cunosc , eu de afirmatiile gen zei internetului ma leg . kw3rln , Nemessis , Kenpachi, sysgh0st , SlicK , moubik . Asta inseamna RST . Restu de pe forum sunt useri care isi dau si ei cu parerea ,si au tot dreptu cat timp nu incalca regulamentul.Pai, asa e. Acum mai putin de un an. parca, intram pe cate un forum, si erau acolo discutii, in care spuneau aia: "Mama ce buni sunt cei de la M-T", etc, si multa lume credea ca ei sunt cei mai buni. Poate ma insel, ce sa zic, dar eu asa imi amintesc.@best_bunnn: asa se intampla cand chiluesti de la orele de Lb. Romana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 zeii internetului.kw3rln , Nemessis , Kenpachi, sysgh0st , SlicK , moubik . Asta inseamna RST . Restu de pe forum sunt useri care isi dau si ei cu parerea ,si au tot dreptu cat timp nu incalca regulamentul....si daca noi "restul" de pe RST iti dam o pwla-n-cur cand te prindem pe strada fara drept de apel ce zici?...ne lasi si pe noi se ne bagam in seama fara a incalca regulamentul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 zeii internetului.kw3rln , Nemessis , Kenpachi, sysgh0st , SlicK , moubik . Asta inseamna RST . Restu de pe forum sunt useri care isi dau si ei cu parerea ,si au tot dreptu cat timp nu incalca regulamentul....si daca noi "restul" de pe RST iti dam o pwla-n-cur cand te prindem pe strada fara drept de apel ce zici?...ne lasi si pe noi se ne bagam in seama fara a incalca regulamentul?jeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 zeii internetului.kw3rln , Nemessis , Kenpachi, sysgh0st , SlicK , moubik . Asta inseamna RST . Restu de pe forum sunt useri care isi dau si ei cu parerea ,si au tot dreptu cat timp nu incalca regulamentul....si daca noi "restul" de pe RST iti dam o pwla-n-cur cand te prindem pe strada fara drept de apel ce zici?...ne lasi si pe noi se ne bagam in seama fara a incalca regulamentul?oh oh si io si io numa sa stiu cum arata ca-i dezvirginez instant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slax Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 @best_bunnn: k io knu intzelege k io am virbeste el cu mne...ce ai scris acolo omule ?@slax: ii cãlcam cu maºina pe degete !eu mai bine foloses o bata ceva de lemn e mia sanatoasa:> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v1l Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ala care da DDoS nu foloseste in nici un caz Supernova by Ghost ... acel tool deja e expirat,scuzati expresia. mai nou baietzii folosesc hubboturi care permit conexiunea botzilor cu proxy. hubboturi care reusesc sa isi gaseasca singure huburile vulnerabile apasand doar butonul "search" hubboturi care lucreaza si pe YnHub nu doar pe Verlihub. si mult mai multe optiuni.Deci nu va mai ganditi la Supernova,timpul ei a trecut. Sunt sigur ca mai mult de 50% de aici au Supernova,dar la ce folos? daca nu stiti sa cautati huburile vulnerabile la CTM (connect to me) etc.Am si eu o colectie cu toate versiunile,ba mai mult baietzii le-au chiar hexat,au scos mai nou si versiunea 5 si au puso in vazare. LOL @lammerianyway,va pun 2 screen-uri sa vedeti si voi ce foloseste lamerul de DarK_KnighT ; am si acest soft si pot sa va spun ca inca merge.,unica problema ar fi ca reuseste sa conecteze botzii doar intr-un singur hub odata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 aha dev1l ... eu am crezut ca numa supernova ii cu dc++ u.... cam tot acceeasi chestie vine pe server ca si cu supernova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v1l Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 din plictiseala amuzativa pa http://elitte.ilive.ro/forum/ unul din multele site a le lui DarK_KnighT from EliTTe SquaD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 din plictiseala amuzativa pa http://elitte.ilive.ro/forum/ unul din multele site a le lui DarK_KnighT from EliTTe SquaD Powered by Php-Special )) futelai php-fusion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 User 'elitte_01' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 20000)User 'elitte_01' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 20000)User 'elitte_01' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 20000)User 'elitte_01' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 20000)Warning: include() [function.include]: Unable to access ../locale//global.php in /storage0/home/elitte.ilive.ro/www/maincore.php on line 151Warning: include(../locale//global.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/elitte.ilive.ro/www/maincore.php on line 151Warning: include() [function.include]: Failed opening '../locale//global.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/elitte.ilive.ro/www/maincore.php on line 151User 'elitte_01' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 20000)Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access ../themes//theme.php in /storage0/home/elitte.ilive.ro/www/subheader.php on line 14Warning: require_once(../themes//theme.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/elitte.ilive.ro/www/subheader.php on line 14Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../themes//theme.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/elitte.ilive.ro/www/subheader.php on line 14Ma ocup eu si de asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v1l Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 sters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 din plictiseala amuzativa pa http://elitte.ilive.ro/forum/ unul din multele site a le lui DarK_KnighT from EliTTe SquaD *cough* site-uri *cough* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v1l Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 din plictiseala amuzativa pa http://elitte.ilive.ro/forum/ unul din multele site a le lui DarK_KnighT from EliTTe SquaD *cough* site-uri *cough* mda,se vede ca ai simtul observatiei..oricum ai inteles esentialul. sunt plecat din romania de la varstra de 9 ani,acum am 26.... deci imi permit sa mai fac si greseli de ortografie. sorry pt offtop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 din plictiseala amuzativa pa http://elitte.ilive.ro/forum/ unul din multele site a le lui DarK_KnighT from EliTTe SquaD *cough* site-uri *cough* mda,se vede ca ai simtul observatiei..oricum ai inteles esentialul. sunt plecat din romania de la varstra de 9 ani,acum am 26.... deci imi permit sa mai fac si greseli de ortografie. sorry pt offtop- Romania cu "R" mare - "vârsta"- "offtopic" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 gata bah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 flood flood we need floodasta e sursa de energie:))crap,ce greu imi merge rstX( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebexar Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Cat de penibili sa fiti frate , cred ca aveti o mare mandrie ca ati facut ce ati facut , cred ca "daca" l-ati fi spart (ceea ce nu o sa realizati voi nici peste 20 de ani) va duceati si la politie sa anuntati Frate pe rst sunt oameni care gandesc cu capu , nu cu fundul scuzati expresia , si inafara de faptu ca stau pe net mai au si o prietena sa`si faca nevoile nu sa si-o prinda de usha ca voi . ( Inteleg de unde atata invidie ) In alta ordine de idei Hai pa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 cred ca am gandit cu alt cap pana acumasupernova program la care visam?noi vrem cq killer cq killer,unde e cqkiller?muhahha,vrem Y!M pass steelercei aia supernova?dacia supernova?de ce vorbiti despre o masina?loganu e mai nou,sandero:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...