Jump to content

Isildur

Active Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

About Isildur

 • Birthday 09/09/1984

Converted

 • Location
  Brasov
 • Interests
  Literatura, Anime, Parkour, WebSecurity, Programare, Chitara, Gaming, Torrente.
 • Occupation
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Isildur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Folosesc Ubuntu 9.04 de 3 saptamani si nu am nici cea mai mica intentie sa revin la Windows. Am tot ce-mi trebuie pe Linux, si ce n-am rulez cu wine si merge perfect. Jocuri nu joc. E perfect. Iubesc Linux, si nu cred ca ma voi intoarce niciodata la mizeria de Windows.
 2. Cine vrea skin-ul de Wordpress il poate descarca de aici: http://www.raizen.ro/wp-content/uploads/WpKing_Icodex.RO.rar Totusi va recomand sa nu o descarcati inca, deoarece mai vreau sa adaug ceva mititel dar important.
 3. Urasc Opera si IE. Folosesc doar Firefox, insa cand mauit la episoade Anime folosesc Chrome ca-i mai rapid.
 4. Foarte misto. Acuma il descarc. Good Job.
 5. Interesant. Dar ai spus ca la sfârsitul lui 2007, Romania ocupa primul loc în Europa ºi locul trei la nivel mondial. Atunci cine sunt pe locul intai si doi la nivel mondial ?
 6. oare o sa se kinuie careva? acum cu siguranta DA Nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte, dar ar trebui sa ne vedem fiecare de treaba si comunitatea sa. Ei sa posteze cat Warez vor pe forumul lor. Aici pe RST ar conta mai mult calitatea decat cantiatea. Insa, din pacate, vad ca, treptat, se pierde si aici....
 7. Daca fisierul este downloadat nu conteaza de cand e uploadat.
 8. Dead Links. Nici macar nu cer reupload.
 9. Good Job Codex. Foarte misto. . Fi si tu niste tutoriale, sa invatatm si noi.
 10. ce program ai folosit ? Asta ma intreb si eu. Eu am incercat cu photoshop la zoom 1600% si niste combinatiiii de butoane. Am gasit diferentele dar nu pot sa le colorez asa. Cred ca ai folosit un soft special. Ne poti spune care ?
 11. De unde stii ca va fi un "urmatorul" ? Poate ca baietii de la MT si-au securizat website-ul. PS: Eu nu sunt de partea nimanui, deci nu ma injura..
×
×
 • Create New...