piticut29 Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 cine ma poate ajuta sa invat despre programare si internet.... Va multumesc! Quote
theandruala Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 Ce vrei sa anveti despre internetzi? 1 Quote
piticut29 Posted March 13, 2019 Author Report Posted March 13, 2019 as vrea sa invat retelistica si daca reusesc sa trec de nivel incepator sa invat despre ethical haking, Quote
Guest Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 21 minutes ago, piticut29 said: as vrea sa invat retelistica si daca reusesc sa trec de nivel incepator sa invat despre ethical haking, vrey sa te anvat despre acunetix si havij sa muara dujmany nostry? Quote
theandruala Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 33 minutes ago, piticut29 said: as vrea sa invat retelistica si daca reusesc sa trec de nivel incepator sa invat despre ethical haking, Incepe mai intai prin a incerca sa-ti vizualizezi propriul trafic, fiinda este legal. Iti cumperi un cablu de net, de preferat cat5, sa mearga bine.Tai un capat, si-o sa vezi ca sunt 8 fire. CUmperi 2 mufe usb, si o sa vezi ca fiecare mufa usb are 4 pini.Conectezi firele din cablul de net la usb-urile alea, dupa 2 categorii, firele cu o sg culoare, si firele cu 2. Dupa ce faci asta, conectezi usb-urile alea la tine in pc, deschizi 2 terminale, si in primul scrii "ping localhost", si in celalalt "ping 127.0.0.1" O sa vezi in primul traficul trimis, si in al doilea traficul primit. Incearca sa-l decriptezi si dupaia poti trece la ethicalhacking. 1 Quote
JamesBong Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 https://www.udemy.com/learn-ethical-hacking-from-scratch/ Poti incepe cu asta. E o investitie destul de mica din punct de vedere financiar dar poti invata multe, tipul explica destul de bine. Quote
robi92filip Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 13 hours ago, JamesBong said: https://www.udemy.com/learn-ethical-hacking-from-scratch/ Poti incepe cu asta. E o investitie destul de mica din punct de vedere financiar dar poti invata multe, tipul explica destul de bine. Super tare.Chiar l-am luat cu ceva timp in urma(nu am reusit sa il termin am facut cam 24% din el) si are chestii foarte interesante :) Am luat mai multe cursuri de la Zaid ca totusi nu toata ziua e reducere 90% (desi aproape toata ziua e :))) ) Quote
piticut29 Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 On 3/13/2019 at 9:01 PM, aismen said: vrey sa te anvat despre acunetix si havij sa muara dujmany nostry? ce trebuie sa fac...... Quote
piticut29 Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 On 3/13/2019 at 9:17 PM, theandruala said: Incepe mai intai prin a incerca sa-ti vizualizezi propriul trafic, fiinda este legal. Iti cumperi un cablu de net, de preferat cat5, sa mearga bine.Tai un capat, si-o sa vezi ca sunt 8 fire. CUmperi 2 mufe usb, si o sa vezi ca fiecare mufa usb are 4 pini.Conectezi firele din cablul de net la usb-urile alea, dupa 2 categorii, firele cu o sg culoare, si firele cu 2. Dupa ce faci asta, conectezi usb-urile alea la tine in pc, deschizi 2 terminale, si in primul scrii "ping localhost", si in celalalt "ping 127.0.0.1" O sa vezi in primul traficul trimis, si in al doilea traficul primit. Incearca sa-l decriptezi si dupaia poti trece la ethicalhacking. nu exista alta metoda de monitorizare a traficului ce inseamna a decripta traficul? Quote
piticut29 Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 15 hours ago, robi92filip said: Super tare.Chiar l-am luat cu ceva timp in urma(nu am reusit sa il termin am facut cam 24% din el) si are chestii foarte interesante Am luat mai multe cursuri de la Zaid ca totusi nu toata ziua e reducere 90% (desi aproape toata ziua e :))) ) as vrea sa incep sa invat cu cineva care sa imi explice la inceput....nu inteleg multi termeni..... Quote
piticut29 Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 On 3/13/2019 at 10:16 PM, JamesBong said: https://www.udemy.com/learn-ethical-hacking-from-scratch/ Poti incepe cu asta. E o investitie destul de mica din punct de vedere financiar dar poti invata multe, tipul explica destul de bine. as vrea sa incep sa invat cu cineva care sa imi explice la inceput....nu inteleg multi termeni... Quote
Guest Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 1 hour ago, piticut29 said: ce trebuie sa fac...... Tre sa deskarki acunetix și havij mai antai Quote
Active Members Fi8sVrs Posted March 15, 2019 Active Members Report Posted March 15, 2019 (edited) 1 hour ago, aismen said: Tre sa deskarki acunetix și havij mai antai Ai sa ."ami bag pula," uitat sa precizezi omului de kali, rusine sa iti fie La examen am scris "'domne ajuta"' in antet :))) profa: 'ajuta-te singur' On: ai cursuri de programare cat Dunarea Edit: cauta in sectiunea tutoriale, cuvinte cheie, 'carti, cursuri' etc, nu-ti cauta mentor Edited March 15, 2019 by OKQL Quote
theandruala Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 5 hours ago, piticut29 said: nu exista alta metoda de monitorizare a traficului ce inseamna a decripta traficul? Nu boss, asa se incepe, si dupaia de ex cand mergi pe strada, pe langa o mini firma, si vezi un cablu de net, hop, tai fierul, legi la tine cu usb-urile, si iei toate parolele lor. 1 1 Quote
robi92filip Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 7 hours ago, piticut29 said: as vrea sa incep sa invat cu cineva care sa imi explice la inceput....nu inteleg multi termeni..... Pai de la inceput iti explica...pune mana si cumpara-l cat e la reducere (e vre-o 10 euro).Si eu sunt la inceput dar sunt foarte multumit de el si il recomand Quote
theandruala Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 3 hours ago, robi92filip said: Pai de la inceput iti explica...pune mana si cumpara-l cat e la reducere (e vre-o 10 euro).Si eu sunt la inceput dar sunt foarte multumit de el si il recomand https://www.udemy.com/romanian/ Si asta e la reducere, merita 1 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted March 15, 2019 Active Members Report Posted March 15, 2019 (edited) Acab ce inseamna? "All Cops Are Bastards" Edited March 15, 2019 by OKQL Quote
robi92filip Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 23 hours ago, theandruala said: https://www.udemy.com/romanian/ Si asta e la reducere, merita Te cred...dar tu nu l-ai cumparat nu? Quote