c3m3d3 Posted April 14, 2019 Report Posted April 14, 2019 (edited) - Edited May 23, 2019 by c3m3d3 Quote
c3m3d3 Posted April 14, 2019 Author Report Posted April 14, 2019 9 minutes ago, aismen said: Ce faci man? Mai ai plete? Salutare frate Aismen, nu. M-am tuns intre timp, cica par mai serios fara Quote
gaddafi Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 21 hours ago, c3m3d3 said: la 17 ani am reusit sa ma angajez Codul prevede că, în cazul tinerilor în vârstă de până la 18 ani, "durata timpului de muncă este de 6 ore pe zi și de 30 de ore pe săptămână". Această normă nu poate fi depășită și cu atât mai puțin sub pretextul că se fac ore suplimentare, la nevoie.https://www.avocatnet.ro/articol_46347/Angajatorii-care-lucrează-cu-tineri-sub-18-ani-riscă-inchisoarea-dacă-nu-respectă-anumite-reguli-de-muncă.html Quote
QuoVadis Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 1 minute ago, gaddafi said: Codul prevede că, în cazul tinerilor în vârstă de până la 18 ani, "durata timpului de muncă este de 6 ore pe zi și de 30 de ore pe săptămână". Această normă nu poate fi depășită și cu atât mai puțin sub pretextul că se fac ore suplimentare, la nevoie.https://www.avocatnet.ro/articol_46347/Angajatorii-care-lucrează-cu-tineri-sub-18-ani-riscă-inchisoarea-dacă-nu-respectă-anumite-reguli-de-muncă.html Lasa bre tiganu' sa munceasca, pana nu de mult taia frunza la caini. Tu acum il iei la rost ca munceste... 1 Quote
c3m3d3 Posted April 15, 2019 Author Report Posted April 15, 2019 (edited) 38 minutes ago, gaddafi said: Codul prevede că, în cazul tinerilor în vârstă de până la 18 ani, "durata timpului de muncă este de 6 ore pe zi și de 30 de ore pe săptămână". Această normă nu poate fi depășită și cu atât mai puțin sub pretextul că se fac ore suplimentare, la nevoie.https://www.avocatnet.ro/articol_46347/Angajatorii-care-lucrează-cu-tineri-sub-18-ani-riscă-inchisoarea-dacă-nu-respectă-anumite-reguli-de-muncă.html Salut gaddafi, da intr-adevar sunt trecut la 6 ore pe zi. Legat de overtime nu am fost nevoit sa fac asta pana acum. Lucrez remote si programul este foarte flexibil, in general nu ajung nici la alea 6 ore pe zi. Iar de obicei daca este mult de munca mai si dorm intre ore, aka 3 ore dimineata, dorm cateva ore, si mai bag 2-3 ore dupa. Pe langa asta, de obicei cam 30minute - 1 ora din alea 6 ore este petrecuta in sedinte de status checking. Life's good ❤️ Edited April 15, 2019 by c3m3d3 Quote
Sithalkes Posted April 17, 2019 Report Posted April 17, 2019 Bine ca ti-ai revenit. Te-ai lasat de fumat si de babaroase? Ca ti-ai pierdut averea in BTC pe primedice...😂 Quote
c3m3d3 Posted April 17, 2019 Author Report Posted April 17, 2019 11 hours ago, acab99 said: pletosu asta ma lasat fara vip prin 2015, sa-ti trag muie Esti Aerosol sau Kronzy? Damn, long time no see. 3 hours ago, Sithalkes said: Bine ca ti-ai revenit. Te-ai lasat de fumat si de babaroase? Ca ti-ai pierdut averea in BTC pe primedice...😂 Ohh, Sith. Imi amintesc cand m-ai invatat de networking si futut minore, ti-am folosit sfaturile. Cat despre BTC, n-aveam eu mare avere. Quote