qwerty_016 Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 (edited) Poate fi modificat un Keyloger astfel incat sa nu poarte un program de spionaj ci, un virus rău si rapid?.. Stie cineva? Edited April 29, 2019 by qwerty_016 Quote
theandruala Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 (edited) Da, doar ca trebuie sa-ti pui windows-ul un modul de editare keyloggere. Vezi in C:/Windows/System32 ca este un fisier hal.dll Trebuie sa-l redenumesti in "Ehal.dll" si sa dai restart la pc.Asa windows-ul va sti ca este in Edit mode. Cand deschizi urm data keyloggerul o sa-ti apara interfata pentru editare, si tu bifezi nsite checkbox-uri cu ce vrei sa faca. //Am editat numele fisierului Edited April 29, 2019 by theandruala 1 1 4 Quote
promoseo Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 31 minutes ago, theandruala said: Da, doar ca trebuie sa-ti pui windows-ul un modul de editare keyloggere. Vezi in C:/Windows/System32 ca este un fisier hall.dll Trebuie sa-l redenumesti in "Ehall.dll" si sa dai restart la pc.Asa windows-ul va sti ca este in Edit mode. Cand deschizi urm data keyloggerul o sa-ti apara interfata pentru editare, si tu bifezi nsite checkbox-uri cu ce vrei sa faca. E cea mai simpla metoda, am incercat-o si eu acum ceva timp tot cu un keyloger si a functionat perfect. Multumesc ca mi-ai reamintit aceasta solutie. Quote
yoyois Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 1 hour ago, theandruala said: Da, doar ca trebuie sa-ti pui windows-ul un modul de editare keyloggere. Vezi in C:/Windows/System32 ca este un fisier hall.dll Trebuie sa-l redenumesti in "Ehall.dll" si sa dai restart la pc.Asa windows-ul va sti ca este in Edit mode. Cand deschizi urm data keyloggerul o sa-ti apara interfata pentru editare, si tu bifezi nsite checkbox-uri cu ce vrei sa faca. Cred ca ai gresit si corect e: fisierul hal.dll -> Ehal.dll (cu un singur L) de la Heuristic Anamorphic Logger (hal.dll) la Edited Heuristic Anamorphic Logger (Ehal.dll) RIP a child Quote