Jump to content

promoseo

Active Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by promoseo

  1. Salut, de multa vreme am tot cotrobait internetul dupa o platforma de ecommerce care sa poata oferii personalizarea produselor. Sper sa nu se considere reclama sau altceva, dar probabil toti stim site-ul, deci nu are legatura cu reclama. Ma intereseaza ceva asemanator ca pe stargift, cum este la acest produs https://www.stargift.ro/cadouri/cana-personalizata-cu-3-poze-si-text.html Pana acum am gasit platforma wordpress + woocommerce + Fancy Product Designer. Pretul pluginului este unul foarte bun, parca 70$, dar pot printa designul clientului in doar 72DPI, dar eu am nevoie de 300 pentru print. Ca sa pot face asta, trebuie sa mai cumpar o extensie de la ei care costa 200$ ca sa pot seta cati DPI doresc, probabil pe viitor o sa ramana singura optiune, dar din acest motiv ma aflu aici. Aveti idee daca exista un cms care sa ofere optiunea asta? Am intrbat si la gomag dar au doar optiune cu upload fisiere, text, etc, dar nu de personalizare. Astept mesajele voastre, va multumesc, sper sa nu se considere reclama.
  2. Detin si eu o pagina de facebook cu 6.000 de urmaritori. Pagina a fost creata pentru fortnite, dar pe parcurs i-am schimbat numele (se poate schimba din nou fara probleme). Pagina a fost crescuta natural din postari pe facebook si cateva share-uri pe grupurile de fortnite. Am avut postare si cu peste 2.000 de comments, si clip video cu peste 500.000 de impact. https://imgur.com/a/g0dKGRC Tin sa mentionez ca de pagina nu s-a mai ocupat nimeni de 1-2 ani. Daca este interesat, da-mi pm pe privat (sau oricine altcineva care este interesat)
  3. Odata ce totul se vede si functioneaza (de sus), problema poate sa fie doar de la monitor sau de la plac video. Ai urmatoarele variante: 1. Sa incerci pe un alt monitor. 2. Sa conectezi monitorul la alta palca video (daca are gen dedicata si onboard). 3. Sa te duci cu el in coltul strazii la Vasile care are firma de reparare calculatoare, si te va ajuta el cu 50-100 lei.
  4. Cine foloseste instagram sa-i dea baiatului care la randul lui sa-i dea vietii lui sa il sparga ca sa ne demonstreze si noua ca se poate asa ceva, dupa mai discutam problema. Dar de ce viata ta nu iti zice cum se face ca doar e viata ta. De ce ne intrebi pe noi despre ceva ce face viata ta? Nu inteleg logica. Eu am impresia ca tu doar cauti scuze ca sa-ti dam noi ceva cu care sa-i spargi vietii tale contul de instagram fiindca o suspectezi ca te inseala cu cineva si vrei sa fii si tu ca prietenul fotbalistului aluia!! Tu chiar crezi ca instagram este un site facut ieri de niste persoane in stare de ebrietate ca sa fie spart de oricine?
  5. Vrei sa anulezi update-urile viitoare sau sa stergi din cele deja facute? Daca doresti sa stergi, se poate din "view update history" - "uninstall updates". Daca doresti sa opresti update-urile viitoare, atunci trebuie sa le faci pe toate la zi si dupa vei avea optiunea de stop updates pentru 3 luni sau ceva de genul.
  6. Daca am dat like, primesc un backlink moca?
  7. @vatman32 Omul a reusit de pe telefon cu datele mobile, nu hotspot. Problema este sa nu-ti inregistreze cumva mac-ul de la placa de retea atunci cand te inregistrezi/conectezi. Si indiferent de ce schimbi (ip, broweser, etc) el stie ca esti tot tu dupa adresa de mac.
  8. L-as pune eu, doar ca are loguri pe fiecare zi si alte chestii, cine stie ce informatii a mai furat de prin calculator si le fac public fara sa vreau. Massaro daca chiar vrei sa-l pui, il gasesti in Program files/riot vanguard. Program files normal, nu cel x86.
  9. Dar jocul iti instaleaza un program in calculator care te forteaza sa restartezi sistemul inainte, dupa te poti juca, si sta continuu pornit jos langa ceas, gen fara programul ala pornit nu te poti juca. https://imgur.com/OAAViFw Se numeste "Riot Vanguard", am patit sa fiu deconectat in timpul meciului si sa ma puna sa fac update la anti cheatul asta ca sa pot continua meciul.
  10. Am mai intrat pe site-ul asta si merge la click inainte, acum vad ca se misca foarte incet.
  11. Pai cum ai pierdut laptopul in carantina?
  12. Le-ai schimbat singur acasa sau le-ai facut la un service? Daca le-ai facut la service, iti recomand sa te duci cu el inapoi si sa le explici situatia.
  13. @0xStrait este vorba de un server privat, gta five m. Gta online este partea oficiala a jocului, nu are legatura una cu cealalta.
  14. Da, cumpara-ti un shotgun si cauta-i. Era o gluma. Doar la atat va sta capul, sa trisati si dupa sa cautati "hack-uri". Sunt convis ca nu ai lut ban degeaba, bravo adminilor, data viitoare scoate-ti chestii de hacker din cap si joaca-te corect.
  15. Pana la urma, iti primesti tableta inapoi? Sper ca da, pacat ca o sa platesti tu transportul, sper ca l-ai trimis prin intermediul site-ului olx ca sa ai mai putin de platit.
  16. Din cate stiu, daca nu ai livrat cu asigurarea aia de 1%, riscurile de spargere / pierdere colet ti le vei asuma tu. Asa ca cel mai probabil iti iei adio de la tableta si de la bani. Dar iti recomand sa iei legatura cu ei si sa te lamureasca, poate ajungeti sa rezolvati intr-un fel.
  17. De ce vrei sa fentezi un keylogger cand poti scapa de el? Pana sa ajungi la insiurirea aia de litere, trebuie sa scrii textul/parola si odata ce faci chestia asta, el o sa vada acel text/parola. Dar cel mai probabil, le are pe toate deja. Iti recomand sa bagi un antivirus bun sau sa reinstalezi windowsul.
  18. Nu stiu daca se considera reclama, dar mai bine iti faci un cont pe forumul site-ului pcgarage, adica mygarage si ceri acolo sfaturi, cu siguranta cei de acolo sunt mult mai specialisti decat noi, cu asta se ocupa, fac zilnic zeci de recomandari si wishlist-uri, chiar si eu cand mi-am facut calculatorul pe componente, tot acolo am cerut un wishlist. Sper sa nu se considere reclama si sa fiu sanctionat, dar sincer, mi se pare cea mai buna varianta. P.S: Pe la 2.700 lei deja iti poti lua laptop de gaming cu placa video 1650. Daca nu te pasioneaza gamingul, poti sa scazi lejer si pe la 2000 lei si sa cumperi un laptop foarte bun care sa se miste repede. Eu mi-am luat laptop de web cu 1.300 lei second hand (95% nou) care costa 3.300 lei in magazin, procesor i5 generatia 7, 8gb ram ddr4, i-am mai adaugat un ssd la 100 lei si laptopul zboara si merge CSGO cu setarile pe high perfect. L-am folosit pentru web, multi tasking (deschideam cate 20-30 de taburi in chrome si mergea la click). O seara placuta.
  19. Am citit cateva articole si am gasit urmatoarele coduri, dar nu stiu sigur daca functioneaza sau nu, dar pana iti ofera alta persoana care se pricepe, pot incerca aceasta varianta. Prima incercare, se pune in functions. function wpb_change_search_url() { if ( is_search() && ! empty( $_GET['s'] ) ) { wp_redirect( home_url( "/search/" ) . urlencode( get_query_var( 's' ) ) ); exit(); } } add_action( 'template_redirect', 'wpb_change_search_url' ); Daca nu functioneaza, incearca si asta, se pune in htaccess. # Change WordPress search URL RewriteCond %{QUERY_STRING} \?s=([^&]+) [NC] RewriteRule ^$ /search/%1/? [NC,R,L]
  20. Vand urmatoarele: - pagina de facebook cu 6000 like-uri, postari si cu 2000 comentarii, 500.000, 300.000, 200.000 impact. - canal de youtube cu clipuri video cu 80.000, 30.000, 10.000 vizualizari cat si alte video cu sub 10.000 vizualizari. - cont de twitter cu 1.200 urmaritori. Am atasat cateva poze cu pagina de facebook: https://imgur.com/a/A1zxcgR Toate au fost facute cand a aparut jocul Fortnite, dar nu m-am mai ocupat de ele. La pagina de facebook am schimbat numele pe parcurs. Twitter: https://twitter.com/fortnitebrb Facebook: https://www.facebook.com/apexlegendshd/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCogfRvmaFwE2EGNinZlSMkw/videos?view=0&sort=p&flow=grid Pretul este de 100 de euro pentru tot pachetul.
  21. Cu ordonanta asta de urgenta cu statul in casa, unii dintre noi nici nu mai stiu ce zi este, daca le zici ca nu mai suntem in 2014 si suntem in 2020 o sa-ti zica ca ce repede a trecut vremea stand in casa.
×
×
  • Create New...