BoGy Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Salut....faza e urmatoarea .....isi fac unii cont ...incep sa posteze..sa incalce cu desavarsire regulile....si voi aveti batai de cap cu ei ca trebuie sa le dati ban si asa...eu propun asa : cand cineva isi face cont, sa nu poata face nimic nici sa citeasca, nici sa posteze ceva...pana nu citeste thread-ul cu reguli....si le-a inteles....si dupa ce a citit regulile, sa i se activeze si optiunea de a posta,citi ...si asa mai departe:) Eu sper ca ideea mea e buna, si o sa tineti cont de ea cat mai mult posibil:)Sper ca nu am gresit ca am scris asta....daca am gresit, spuneti-mi va rog si imi cer scuze de la "infractorii " care incalca regulile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Si de unde stii tu ca au citit regulile ? Practic sa mearga la reguli sa stea 60 de secunde si apoi sa dea activate cont sau ceva de genu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 poi asa ceva vroiam si eu deci sa faca team-ul ceva...prin care dupa ce a stat pe reguli un minut jumate, sa aiba un buton de accept , si numai dupa aceea sa li se activeze total contul si sa poata posta si citi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 pierdere de timp, poti sari peste reguli fara sa citesti, recunosc asa am facut la inceput, apoi m-am pus frumos si am luat la rand tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 nu prea sunt solutii,dar cred ca mai tare e cand dai ban,mai savurezi si tu momentu :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtfmplay Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Mai bine... un form cu intrebari.. pana nu introduci raspunsurile corecte in campuri dai submit si se valideaza sa nu iti dea access la cont.. in felul asta mai memorezi din reguli fara sa vrei...Doar o parere!EX. Care este regula nr. 4?daca raspunsul este = Fara CAPS 100%.Se pot folosi litere mari dar nu in tot postul,sau in tot titlul. daca e corect e un flag bun... la 9 flaguri bune esti admis.... esle citeste regulile inca odata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 DA! asa ar trebui o idee buna numa ca...ar trebui sa fie pusa si in practica...si ..nu noi decidem daca facem asta sau nu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtfmplay Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Mereu am idei ceea ce ma face un Idiot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 Idiot...dar cu idiotenii bune si eu m-am gandit la asta, dar ma gandeam ca e mai usor sa pui un clock system si dupa 5 minute sa poata activa contu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtfmplay Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pai da... dar intra pe alt site sau se duce si face altceva userul si cand timerul sa terminat da accept si gata... sau un captcha cu regulile si cand le scri automat le si poti invata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 da....nu stiu....orice cred ei ca e mai bun , numai sa se puna asta in aplicare:) ......dar are dreptate si demon_zone ....mai bine e sa dai un ban te simti mai puternic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtfmplay Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 banu ca banu.. da isi face alt cont si tot e acolo... singurul avantaj este ca nu mai poate folosi usernamele ala... nu e mare bai... ca la scoala... e usor sa fi exmatriculat dar e mult mai greu sa fi admis..... si in felul asta ii admiti mai greu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ce-i aici posthunt ?23 mesaje pe zi ... fara sa zici nik folositor noua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 poi daca ii ban pe ip...nu poate sa isi faca alt cont;)@ begood : ...folositor sau nu ....acum mi-a pierit chefu ...si ...nu o sa mai postez ..multumit ? PS: vroiam doar sa ajut ...nu sa imi fac posturi ....ca nu ma intereseaza cate am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cracknel-Ubuntu Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 De cand cu IP-uri dinamice pe la majoritatea providerilor e cam greu cu ban pe ip Eu pe forumul pe care-l administrez dau ban pe user si adresa de mail de obicei (daca vor sa se inregistreze iar macar sa munceasca pentru o adresa noua). La IP ii dau whois ca sa vad providerul si ma interesez daca au dinamic sau nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunt Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Nu voiai sa iti faci posturi... Jumatate din post-urile din thread-ul asta sunt ale tale.EDIT: 45 posturi intr-o zi. GG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 hai scuteste-ma ce esti tu aici sa imi zici cat postez? daca iti e ciuda..posteaza si tu daca nu iti place, nu te mai uita la ce scriu eu , si uita de userul BoGy bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...