Shadow86 Posted July 4, 2019 Report Posted July 4, 2019 Hello guys , Dupa cum ii spune si numele , am nevoie de orice lucrare de licenta , facultatea Comunicare si relatii publice. Nu ma intereseaza cat e de noua , veche.... Nu ma intereseaza tema , poate sa fie orice , doar sa fie de la facultatea respectiva. Please help me. Va multumesc din suflet anticipat Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 5, 2019 Active Members Report Posted July 5, 2019 Se intelege ca vrei fals in acte cqp de plută Quote
gaddafi Posted July 5, 2019 Report Posted July 5, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/timp-liber-sport/carti-si-reviste/anunt/lucrare-de-licenta-comunicare-relatii-publice-administratie-publica/7b0f61747f6e6756.html 1 Quote
Shadow86 Posted July 5, 2019 Author Report Posted July 5, 2019 21 hours ago, OKQL said: Se intelege ca vrei fals in acte cqp de plută :))) nu vreau nici un fals in acte Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 6, 2019 Active Members Report Posted July 6, 2019 (edited) 9 hours ago, Shadow86 said: :))) nu vreau nici un fals in acte Invață în Pula mea, nu iti tre nimic, ți-a spus si gaddafi Off: m-a dus un taximetrist pe contra-sen, ghici, la fel de ca tine Edited July 6, 2019 by OKQL Quote
Active Members SynTAX Posted July 6, 2019 Active Members Report Posted July 6, 2019 (edited) 1 hour ago, OKQL said: Invață în Pula mea, nu iti tre nimic, ți-a spus si gaddafi Off: m-a dus un taximetrist pe contra-sen, ghici, la fel de ca tine Putin off-topic, daca-mi este permis. Intotdeauna am apreciat oamenii care se refera la instrumentele cu care fac femeile fericite (sau nu) ca fiind ceva divin, in consecinta, se apeleaza cu majuscula. KAPPA. Edited July 6, 2019 by SynTAX 1 1 Quote