Betit Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 Salut, astazi vreau sa va prezint un proiect, este vorba despre un director web/comunitate de hosting, in momentul de fata sunt inca in dezvoltarea acestui website, doresc sa scriu si anumite tutoriale pentru toti cititorii dar scopul principal este de a adauga mai toate hosturile web din Romania iar cei ce folosesc aceste hosturi web sa isi spuna parerea despre ele pe acest website. WebSite: https://hostingbun.ro/ Astept parerile voasta, am venit aici pentru ca mai sunt cativa utilizatori ce dau cu adevarat un sfat bun, chiar daca te face terci si iti face proiectul de tot cacatul. Unele dintre pareri chiar sunt bune, altele mai de cacat dar nu e problema. Multumesc! Quote
mDOS Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 Este ok ideea ta, dar totusi ai cumparat un domeniu.Eu in locul tau as incerca sa fac ceva mai creativ decat un site de review-uri la alte host-uri.Incearca sa faci ceva mai "misto" in care sa iti placa sa faci asta si sa ai posibilitatea sa castigi si ceva. 1 Quote
Betit Posted September 8, 2019 Author Report Posted September 8, 2019 19 hours ago, mDOS said: Este ok ideea ta, dar totusi ai cumparat un domeniu.Eu in locul tau as incerca sa fac ceva mai creativ decat un site de review-uri la alte host-uri.Incearca sa faci ceva mai "misto" in care sa iti placa sa faci asta si sa ai posibilitatea sa castigi si ceva. Multumesc pentru raspuns! Quote
alexhost Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 În România nu am văzut site de review-uri a host-uri! e ok! PS Adaugă și compania noastră, AlexHost.com , pot să îți dău 5-10% de la fiecare client. Quote
rockstar93 Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 Chiar aveam nevoie de o alternativa la Buhnici Daca te bagi si la Youtube sunt primul subscriber Felicitari si tine-o tot asa! P.S. Chiar nu zic deloc la misto! Quote
ardu2222 Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 (edited) Pune acolo optiunea sa filtrezi la cautare dupa care accepta BTC, care are si VPS etc... Succes ! Edited June 20, 2020 by ardu2222 1 Quote