enzoDEN Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 salut,am mare nevoie de o invitatie pe filelist .mersi anticipat 3 Quote
Guest Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 (edited) 33 minutes ago, enzoDEN said: salut,am mare nevoie de o invitatie pe filelist .mersi anticipat Poftim, am pus o invitatie aici, e cu hidden ca sa nu vada cei neinregistrati. Spoiler Edited October 1, 2019 by Guest Quote
n3Oh Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 Eu propun ban la toti handicapatii ce vin aici doar pt 1 cacat de invitatie pe fl. Ar trebui ca la inregistrare sa fie ceva complicat de completat, sa nu sa se mai inregistreze...gen ca asta de sus. Mereu cand mai deschid forumul, e plin de @cerere invitatie fl@.. 2 Quote
Erase Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 Pe un forum de genul asta se presupune ca sunt oameni maturi, calculati. Ce rost au postarile astea de cacat ? Dati dovada de creier ca parca erati programatori ... prostia cu logica nu se leaga. 1 Quote
Zatarra Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 16 hours ago, n3Oh said: Eu propun ban la toti handicapatii ce vin aici doar pt 1 cacat de invitatie pe fl. Ar trebui ca la inregistrare sa fie ceva complicat de completat, sa nu sa se mai inregistreze...gen ca asta de sus. Mereu cand mai deschid forumul, e plin de @cerere invitatie fl@.. Cu chestia asta am scapat in proportie de 95% de spam aiurea. Ce propunere ai pentru a scapa de cei care cer invitatii de filelist? Cu toate ca eu nu ii vad chiar atat de inutili, dar totusi, sunt curios de propunere Quote
giraffedev Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 22 minutes ago, Zatarra said: Cu chestia asta am scapat in proportie de 95% de spam aiurea. Ce propunere ai pentru a scapa de cei care cer invitatii de filelist? Cu toate ca eu nu ii vad chiar atat de inutili, dar totusi, sunt curios de propunere Regex pe primul post daca contine 'filelist' si 'invitatie'. 2 1 Quote
.Breacker Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 5 minutes ago, giraffedev said: Regex pe primul post daca contine 'filelist' si 'invitatie'. Cel mai bine, "Aveti cont pe FileList? ="Nu" atunci cand raspunsul e nu, sa nu-si poata crea cont. Quote
n3Oh Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 39 minutes ago, .Breacker said: Cel mai bine, "Aveti cont pe FileList? ="Nu" atunci cand raspunsul e nu, sa nu-si poata crea cont. La o intrebare de genul m-am gandit si eu, sa fie gen o ¬capcana¬ ceva... Mi se pare interesanta ideea ta. Quote
Zatarra Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 3 minutes ago, n3Oh said: La o intrebare de genul m-am gandit si eu, sa fie gen o ¬capcana¬ ceva... Mi se pare interesanta ideea ta. Intrebarea nu ar trebui sa fie aveti cont pe filelist, ci vrei cont pe filelist? 1 Quote
.Breacker Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 17 minutes ago, Zatarra said: Intrebarea nu ar trebui sa fie aveti cont pe filelist, ci vrei cont pe filelist? Si daca ei zic nu, isi fac cont si dupa fac un topic cu cerere invitatie filelist? O intrebare capcana trebuie. Mai e o varianta. Daca scrie ca are cont de Filelist si spune "Da" atunci daca va face o cerere sa primeasca ban. 1 Quote
Zatarra Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 8 minutes ago, .Breacker said: Si daca ei zic nu, isi fac cont si dupa fac un topic cu cerere invitatie filelist? O intrebare capcana trebuie. Mai e o varianta. Daca scrie ca are cont de Filelist si spune "Da" atunci daca va face o cerere sa primeasca ban. Stiu eu ce-a mai simpla metoda. Ii pun sa-mi trimita un mesaj pe useru meu de filelist. Daca nu pot sa trimita nu-i las sa se inregistreze 2 Quote
.Breacker Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 1 hour ago, Zatarra said: Stiu eu ce-a mai simpla metoda. Ii pun sa-mi trimita un mesaj pe useru meu de filelist. Daca nu pot sa trimita nu-i las sa se inregistreze Daca n-ai cont ceri o invitatie aici Quote
Guest Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 9 minutes ago, .Breacker said: Daca n-ai cont ceri o invitatie aici Lasa baietii sa ceara invitatii ca le dau eu, am multe, invitatii speciale pentru baietii fini de pe RST. Quote