lux0ver Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Buna ziua , sper sa fii postat bine , dacă nu imi cer scuze. Problema este in felul următor , vreau sa fac un site , de la 0 in care clientul sa se poată înregistra , pe baza de user si parola , email etc.. după , inalizarea înregistrării , automat sa se aloce o mașina viruala pe care o pun la dispoziție , sau sa acceseze o mașina virulala disponibilă in momentul acela sper sa ma fii explicat corect. Quote
Nytro Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Salut, daca vrei doar pentru teste si nu ceva profesional (e.g. pe care sa ceri bani) solutia cea mai SIMPLA ar putea fi sa creezi un docker container. Doar ca nu e chiar masina virtuala. Daca vrei sa dai VPS-uri, devine mai complicat. Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Hmm , da imi doresc sa fac Cloud gaming pe baza de abonament gen vortex.gg Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Vps URI am cumparate de la azure Microsoft site ul îl voi face însă cele doua probleme rămân ne rezorvate remot accesul in server pe baza de cont .. Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 6 minutes ago, Nytro said: Salut, daca vrei doar pentru teste si nu ceva profesional (e.g. pe care sa ceri bani) solutia cea mai SIMPLA ar putea fi sa creezi un docker container. Doar ca nu e chiar masina virtuala. Daca vrei sa dai VPS-uri, devine mai complicat. Quote
Nytro Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Daca folosesti masini virtuale in Azure, poti sa folosesti API-ul de la Azure ca sa creezi masini virtuale si nu e dificil. Insa nu stiu cum sta treaca cu costurile. https://docs.microsoft.com/en-us/azure/virtual-machines/linux/create-vm-rest-api 1 Quote
Muppet Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 (edited) Ni altu care vrea sa faca bani da n-are habar cu ce se mananca viata, ia si plateste pe unu sa iti faca Edited October 22, 2019 by Muppet 2 Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Scuza ma , nu trebuie sa fii răutăcios.. pt ca am pus o întrebare. Si caut o rezolvare pe cont propiu. Dacă nu ma poți ajuta , te rog sa te abti de la a mai comenta . Multumesc Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Si partea cu remote control din server in browser ? Pentru client ? Quote
Nytro Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Depinde ce intelegi prin acel remote control. In primul rand, cu sistem de operare o sa aiba masinile virtuale, Linux? Apoi, ce vrei sa le permiti userilor sa faca prin acel remote control? Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Sistemul de operare este Windows 10 server , clientul s-a se poată deschide jocuri aplicații etc.. Quote
mariuss615 Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 1. Costa mult. 2. Nu exista solutie plug and play. 3. Ai nevoie de mult hardware si o mega conexiune ca sa nu te joci in frame-uri. 4. Exista Geforce Now 5. Exista Google Stadia Varianta simpla, masina virtuala cu Windows pe ea si conexiune prin RDP. 1 Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Da , conexiune rdp am acum si o folosesc Quote
Nytro Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Folosind Azure API creezi masina virtuala cu Windows 10. Poti face tu una care sa contina ce vrei tu instalat si o clonezi cand creezi una noua. Generezi parola random si dai allow portului de RDP din Network Security Group pe resursa (VM-ul) creat. Si userii se conecteaza prin RDP si fac ce ii taie capul acolo. Sunt multe discutii referitoare la crearea de VM-uri pe stackoverflow. Quote
Guest Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Nu cred ca o sa iti iasa smecheria care crezi tu ca o sa iti iasa ca ai zis ca vrei cloud gaming, o sa ai input delay-ul lui peste prajit. Daca astia cu solutii bine puse la punct gen Google Stadia nu au reusit sa combata chestia asta, nu stiu ce o sa poti face tu. Quote
lux0ver Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Aici I dreptate , însă sunt servicii de gen si funcționează chiar eu am abonament si merge super bine Quote