archerise Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 (edited) va salut dragilor. am un router netis, modelul e antic dar il scriu daca e nevoie. nu ma pot loga pe interfata web pentru ca...nu mai stiu userul. parola o stiu, o am notata pe o foaie si sunt sigur ca e corecta. problema e ca userul nu l-am mai trecut ca na..am prostul obicei de a pune user si parola diferita oriunde mi se iveste ocazia. cum pot afla userul sau sa ma loghez pe interfata web a routerului FARA A IL RESETA. mentionez ca este foarte important sa nu il resetez, am niste camere video conectate la intreaga retea pe care ar trebui sa le reconfigurez si...plm e duminica. mentionez ca sunt conectat la retea printr-un laptop cu win10. Edited November 3, 2019 by archerise Quote
giraffedev Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 salut, ce model e routerul? ai incercat userul default al modelului? Quote
archerise Posted November 3, 2019 Author Report Posted November 3, 2019 WF2411 am incercat userul default, nu este acela. desi stiam ca l-am schimbat, am zis totusi sa incerc. :D Quote
spider Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 @archerise , incearca cu asta: Router Default Password Quote