Jump to content
AhEaD

Tastatura viitorului...

Recommended Posts

Posted

Poate ca sunt mai inapoiat si multi dintre voi stiti deja de acest "gadget".

*Virtual Laser Keyboard (Bluetooth)*

vk77-copy.gif

virtual_keyboard.jpg

Sunt curios cand se va putea gasii si in Romania. Pare destul de interesanta, mobila, si folositoare.

Posted
Mai multe detalii AICI .

Totusi e un pic cam mult pentru o tastatura : 799 RON ,si nu mai au pe stoc. :(

deci este si la noi :) nu am cautat, sincer sa fiu, sper sa se mai ieftineasca !

Posted

io doar cand ma gandesc cum dreq o sa tastez pe aja ceva... dau pe masa cu dejtele? dak nu prind numa juma de tasta? cu tastatura asta o sa ajung sa tastez ca secretarele cu do0a dejte

Posted

pai asta e...nu inteleg de ce sa dai cu pumnii in ea :)) dai in birou...in pereti...plm :D

de ex: eu de nervi (acu ceva timp) am futut un pumn la unitate ca s`a blocat windows`u cand instalam acdsee`u parca :-? i`am dat reset si mi`a aparut chestia aia de la win 98 cu "it is now safe to turn off ur computer" :)) i`am mai dat un reset, la fel :P

mi l`a rezolvat un vecin..facuse hdd`u bad`uri in zona mbr :D

Posted

Da ar trebui sa propunem tipilor astia sa creeze un felt de tilt , bati ca nebunul in masa " tastatura" si sa iti apara o eroare m ceva de genu sa fii multumit ca ai distrus-o ceva de genul :)