LucasTony Posted November 22, 2019 Author Report Posted November 22, 2019 Just now, spider said: Eu ti-am spus adevarul, metoda de criptare este aceiasi cu cea folosita de armata americana pentru securizarea datelor folosite de acestia. Daca esti gibon si nu poti pricepe sensul cuvintelor, e fix problema ta.. Stii ce ti se aplica tie acum? fix vorba asta: sa te feresti de harnicia prostului.. Daca!Dar cum nu sunt,dobitocul esti fix tu! Atotstiutorul! Daca sunteti voi astia atat de destepti,de ce faceti afirmatii la care eu ,cel pe care il jigniti si faceti prost,va contrazic cu dovezi,nu cu povesti de-ale voastre ? Mi-e scarba de prapaditi si nesimtiti. Ce mai hackeri inchipuiti.Pai macar eu nu ma tin de hacker ,nu ma dau drept ceea ce nu-s ,spre deosebire de voi. De ce nu lucrati la Nasa sau Pentagon ma? De ce nu v-au luat in USA ,daca tot aruncati cu noroi? Fiecare da de unde are Quote
Nytro Posted November 22, 2019 Report Posted November 22, 2019 Cine se mai abate de la subiect, aduce injurii sau face offtopic - ban direct. Quote
LucasTony Posted November 22, 2019 Author Report Posted November 22, 2019 8 minutes ago, Nytro said: Cine se mai abate de la subiect, aduce injurii sau face offtopic - ban direct. Perfect de acord . Nu crezi ca daca puteam rezolva problema prin google nu mai apelam la acest forum? Eu am o problema de rezovat,cer ajutor si tot eu sunt jignit? Crezi ca nu am altceva mai bun de facut decat sa postez aici, cand am o problema de rezolvat si sa mai fiu si jignit in loc sa caut ajutor in alta parte? Quote
LucasTony Posted November 22, 2019 Author Report Posted November 22, 2019 Daca astfel de comportament se incurajeaza aici,e clar unde e securitatea din rst Quote
Active Members Fi8sVrs Posted November 22, 2019 Active Members Report Posted November 22, 2019 1 hour ago, LucasTony said: Pai ba da,cine doreste altuia ,aluia care doreste sa i se intample.De ce sa fie altcineva obligat sa accepte? Pai da pai nu, incearca cu live, faci bac-up, iar dupe te poti juca cat vrei PS: aici https://www.thecyberhelpline.com/guides/screenlocking-ransomware Quote
LucasTony Posted November 22, 2019 Author Report Posted November 22, 2019 18 minutes ago, OKQL said: Pai da pai nu, incearca cu live, faci bac-up, iar dupe te poti juca cat vrei PS: aici https://www.thecyberhelpline.com/guides/screenlocking-ransomware Merci dar ransomware-ul de care vorbesc nu e cel mentionat de tine 1 Quote
Erase Posted November 22, 2019 Report Posted November 22, 2019 Pentru inceput, daca vrei sa existe o probabilitate ca cineva sa te ajute urca arhiva si virusul pe un site de file sharing. Mai departe, daca esti crestin invoci divinitatile si speri sa nu fi fost folosit un algoritm de criptare asimetrica. Quote
LucasTony Posted November 23, 2019 Author Report Posted November 23, 2019 https://files.fm/u/w8mec3t4?share_email_id=c9a9bc parola e Expcontabil!2 Nu stiu daca e criptat cu cheie off sau online Arhiva contine un fisier sursa-neinfectat,acelasi fisier infectat si nota de rascumparare Quote
LucasTony Posted November 23, 2019 Author Report Posted November 23, 2019 19 hours ago, Erase said: Pentru inceput, daca vrei sa existe o probabilitate ca cineva sa te ajute urca arhiva si virusul pe un site de file sharing. Mai departe, daca esti crestin invoci divinitatile si speri sa nu fi fost folosit un algoritm de criptare asimetrica. Multumesc Quote