Dariar Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 (edited) Buna! Caut si eu un filelist invite code....multumesc! Edited January 12, 2020 by Dariar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted January 12, 2020 Active Members Report Share Posted January 12, 2020 Cred ca @aismen avea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 Salut @Dariar, trimite un email sau ceva sa iti las acolo screenshot cu codul de la invitatie, ca sa nu ti-l ia altcineva daca il pun aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w69 Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 Lucian.gheorghe85@gmail.com pentru invitatia pe filelist 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 4 hours ago, Sh4d0w69 said: Lucian.gheorghe85@gmail.com pentru invitatia pe filelist Acusi iti trimit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioNNNuT Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 Salut, Daca mai are cineva un invite sau un cont filelist las aici o adresa de email sa nu mai deschid alt topic.Multumesc! andrei_nenea@yahoo.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 1 hour ago, ioNNNuT said: Salut, Daca mai are cineva un invite sau un cont filelist las aici o adresa de email sa nu mai deschid alt topic.Multumesc! andrei_nenea@yahoo.com O sa iti trimit imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleione Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 (edited) Baietii IT... - daca inregistrarile pe FileList nu ar fi inchise (sau usor de obtinut), oamenii nu s-ar "zbate" ca sa faca rost de o invitatie, - asadar, daca topicul(rile) cu referinte la aceasta nu e pe placul fiecaruia aici, admin-ul poate oricind sa anuleze categoria " Discutii non-IT ", - astfel specificindu-se, ca acest site este dedicat exclusiv programatorilor 🧮 [ @ aismen, cel putin tu nu insulti - un pic de umor nu strica ] * In ceia ce ma priveste personal, as putea sa mai dau cite o invitatie() "din cind in cind" (am primit una aici si am postat una aici, din pura obligatie morala), dar nu o fac din doua motive: 1. (cel mai important motiv) Regurile pe FileList sint foarte stricte, si cum nu tot omu' e ...ei bine ..."om", nu vreau sa-mi iau riscul de a primi un "ban" - (ca in "interzis", nu ca in moneda -lol- ) [ re: invitatie() - chiar daca am facut donatie, am facuto pur si simplu ca apreciez munca unor oameni ca alti sa benefecieze ] 2. Daca ofer o invitatie nu vreau sa fiu ridiculizat, cum deja mi s-a intimplat aici de cineva care se pretinde "om educat" ...si batindu-se cu pumnul in piept (in realitate dind dovada de "prost crescut"), ca stie sa "faca" tot felul de programe. In viata nu este gresit cu nimic sa ajuti pe cineva in masura in care se poate si este omeneste, iar daca unora nu le convine, "they can go and suck it"... 😁 ... (...si cum va spune si motto-ul meu "daca nu poti sa ajuti, nu te deranja cu comentarii inutile" ...atunci n-o face, ca va sta mai bine) O zi buna, tuturor... Edited January 23, 2020 by Pleione Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioNNNuT Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 7 hours ago, aismen said: O sa iti trimit imediat. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 2 hours ago, ioNNNuT said: Multumesc! Trimis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewBg Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Mai puteti trimite o invitatie filelist? Va multumesc anticipat. bugeac.andrei@live.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 2 minutes ago, AndrewBg said: Mai puteti trimite o invitatie filelist? Va multumesc anticipat. bugeac.andrei@live.com Imediat iti trimit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipasion90 Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 2 hours ago, aismen said: Imediat iti trimit. vreau si eu o invitatie bossule mai ai ? taze_fade@yahoo.com ms! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 10 hours ago, zipasion90 said: vreau si eu o invitatie bossule mai ai ? taze_fade@yahoo.com ms! Imediat trimit si la tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...