Jump to content
Dariar

Filelist invite code

Recommended Posts

1 hour ago, ioNNNuT said:

Salut,

Daca mai are cineva un invite sau un cont filelist las aici o adresa de email sa nu mai deschid alt topic.Multumesc!
andrei_nenea@yahoo.com

O sa iti trimit imediat.

Link to post
Share on other sites

Baietii IT...

- daca inregistrarile pe FileList nu ar fi inchise (sau usor de obtinut), oamenii nu s-ar "zbate" ca sa faca rost de o invitatie,  

- asadar, daca topicul(rile) cu referinte la aceasta nu e pe placul fiecaruia aici, admin-ul poate oricind sa anuleze categoria " Discutii non-IT ",

- astfel specificindu-se, ca acest site este dedicat exclusiv  programatorilor  🧮  

 

[ @ aismen,  cel putin tu nu insulti - un pic de umor nu strica ]

 

* In ceia ce ma priveste personal, as putea sa mai dau cite o invitatie((*)) "din cind in cind" (am primit una aici si am postat una aici, din pura obligatie morala), dar nu o fac din doua motive:

1. (cel mai important motiv) Regurile pe FileList sint foarte stricte, si cum nu tot omu' e ...ei bine  ..."om", nu vreau sa-mi iau riscul de a primi un "ban" - (ca in "interzis", nu ca in moneda -lol- ) 

 

[ re: invitatie((*)) - chiar daca am facut donatie, am facuto pur si simplu ca apreciez munca unor oameni ca alti sa benefecieze ]

 

2. Daca ofer o invitatie nu vreau sa fiu ridiculizat, cum deja mi s-a intimplat aici de cineva care se pretinde "om educat" ...si batindu-se cu pumnul in piept (in realitate dind dovada de "prost crescut"), ca stie sa "faca" tot felul de programe.

 

In viata nu este gresit cu nimic sa ajuti pe cineva in masura in care se poate si este omeneste, iar daca unora nu le convine, "they can go and suck it"...   😁  ...  :))

 

(...si cum va spune si motto-ul meu "daca nu poti sa ajuti, nu te deranja cu comentarii inutile" ...atunci n-o face, ca va sta mai bine)

 

O zi buna, tuturor... :) 

 

Edited by Pleione
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...