wirtz Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 (edited) Cumpar urmatoarele -site-uri filme cu trafic de minim 3000 unici pe zi -pagini de facebook cu minim 25k utilizatori reali din romania (pagina sa detina o vechime de cel putin 1 an si sa nu fie probleme in calitatea ei ..gen sa fi primit interdictii in trecut) -conturi de facebook verificate fara probleme de spam in trecut si cu vechime (minim 3000 prieteni / romani). Ofer si cer seriozitate. Rog mail pe webmaster at nationalisti.ro cu potentiale oferte. Merci. Edited March 1, 2020 by wirtz Quote
Wav3 Posted March 5, 2021 Report Posted March 5, 2021 (edited) Mai bine da-i adresa ta si vine personal sa vada pagina. Edited March 5, 2021 by Wav3 Quote
Rocons Posted March 6, 2021 Report Posted March 6, 2021 Poti cumpara din smm-paneluri conturi, este internet plin Quote
shadowandrey Posted April 19, 2021 Report Posted April 19, 2021 On 3/1/2020 at 9:11 AM, wirtz said: Cumpar urmatoarele -site-uri filme cu trafic de minim 3000 unici pe zi -pagini de facebook cu minim 25k utilizatori reali din romania (pagina sa detina o vechime de cel putin 1 an si sa nu fie probleme in calitatea ei ..gen sa fi primit interdictii in trecut) -conturi de facebook verificate fara probleme de spam in trecut si cu vechime (minim 3000 prieteni / romani). Ofer si cer seriozitate. Rog mail pe webmaster at nationalisti.ro cu potentiale oferte. Merci. Am vreo 2 pagini si un cont cu vechime , da-mi pm daca esti interesat Quote