thepac4ever Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 salutare nu am mai fost pe forum de ceva timp/ ma bucur sa vad ca pe aici inca este activitate si altii nu au plecat. era un post undeva(timpul in spatiul virtual) unde mai multi isi pusesera parerea despre cum trece timpul in spatiul virtual si cum afecteaza/binefecteaza(nu gasesc un sinonim acum). TheTime Nitro Nemesis Aelius am nevoie de post./daca mai este pe undeva Quote
thepac4ever Posted April 6, 2020 Author Report Posted April 6, 2020 cred ca e toata lumea pe carntina. pe aici nu se mai vb. Quote
Kev Posted April 7, 2020 Report Posted April 7, 2020 13 hours ago, thepac4ever said: cred ca e toata lumea pe carntina. pe aici nu se mai vb. acesta? PS: pe viitor pune @ in fața nicknames, Quote
tagheuer Posted April 7, 2020 Report Posted April 7, 2020 32 minutes ago, Kev said: acesta? PS: pe viitor pune @ in fața nicknames, Macar citesti inainte? parerea despre cum trece timpul in spatiul virtual si cum afecteaza/binefecteaza Quote
Kev Posted April 7, 2020 Report Posted April 7, 2020 On 4/2/2020 at 5:43 PM, thepac4ever said: era un post undeva(timpul in spatiul virtual) citeste tu! citez "long time ago" Da-il tu daca tot esti tare in gura, in primul rand l-am intrebat Quote
makav3li Posted June 15, 2020 Report Posted June 15, 2020 am gasit ce cautam. multam pt reply// Quote