TheGenius Posted April 3, 2020 Report Posted April 3, 2020 Salut! Am venit aici pentru ca sunt dispus sa invat multe lucruri de la voi, inclusiv folosirea linuxului. Ma bucur sa va cunosc! Have fun! Quote
Nytro Posted April 3, 2020 Report Posted April 3, 2020 Salut, ca sa iti fie mai usor sa inveti, poti instala si te poti juca cu el. Invata sa folosesti linea de comanda, altfel nu sunt mari diferente intre Linux sau alte sisteme de operare si nu poti zice ca inveti Linux. Bine ai venit! Quote
YKelyan Posted April 3, 2020 Report Posted April 3, 2020 52 minutes ago, Kev said: Wallpaper rm -rf / - make computer faster😀 Quote
TheGenius Posted April 4, 2020 Author Report Posted April 4, 2020 Va multumesc frumos, asa am sa fac. Ce parere aveti de Ubuntu? Sau ce linux imi recomandati sa incep sa folosesc? Quote
Kev Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 6 hours ago, YKelyan said: rm -rf / - make computer faster😀 -r, -R, --recursive remove directories and their contents recursively -f, --force ignore nonexistent files and arguments, never prompt Quote
gigiRoman Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 6 hours ago, TheGenius said: Va multumesc frumos, asa am sa fac. Ce parere aveti de Ubuntu? Sau ce linux imi recomandati sa incep sa folosesc? Orice. Numai sa nu stai degeaba. 1 Quote
YKelyan Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 14 hours ago, TheGenius said: Va multumesc frumos, asa am sa fac. Ce parere aveti de Ubuntu? Sau ce linux imi recomandati sa incep sa folosesc? Poti incerca mai multe distributii sa vezi care iti place mai mult si cu care te simti mai ok, poti incerca mint sau ubuntu de inceput sa vezi daca iti place. Faci un dual boot sau bagi intr o masina virtuala. Spor! Quote