Jump to content
alexhost

Propunere de colaborare - 10 $

Recommended Posts

Posted

Permiteți-mi să vă ofer ceva special. Pentru fiecare client atras care a cumpărat un server dedicat de la noi îi voi plăti 10 $ + 5% din fiecare tranzacție.

De ce să colaborezi cu mine?
• Nu există nicio plată minimă, o puteți solicita oricând.
• Avem prețuri mici, nu va fi o problemă pentru dvs. să atrageți clienți noi. Puteți vedea prețurile noastre aici.
• Oferim servicii de top. Calitatea este garantată. Avem propriul nostru centru de date.

Simțiți-vă liber și contactați-ne prin Skype, Telegram, WhatsApp.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Posted

are servicii de top kostik, exact acasa cum se recomanda. raportul pret/calitate cred ca e imbatabil pe piata. nu te pune nimeni pana la urma sa hostezi la kostik, dar sincer, iti recomand, s-ar putea sa fii arhimultumit.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Posted
On 4/23/2020 at 12:10 AM, cikek said:

Man... "kostik_kostik1"? Eu n-as hosta niciodata la costica costica, indiferent de calitatea serviciilor.

E skype personal pentru un feedback mai rapid. 

Dar dacă e o problemă îmi scrii pe skype companiei alexhost.md 

On 4/23/2020 at 7:47 AM, archerise said:

are servicii de top kostik, exact acasa cum se recomanda. raportul pret/calitate cred ca e imbatabil pe piata. nu te pune nimeni pana la urma sa hostezi la kostik, dar sincer, iti recomand, s-ar putea sa fii arhimultumit.

Mulțumesc mult! 

• Upvote 1